Τσιαμούλος: Πρόταση να θεσπιστεί το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» στην Τρίπολη

Τσιαμούλος: Πρόταση να θεσπιστεί το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 20:50
1 σχόλια

Όλη η Ελλάδα μιλάει για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ

Δύο θέματα έθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος στην συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, τα οποία είχαν να κάνουν με τον θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» καθώς και με την ΚΕΔΗΤ.

Αρχικά ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για τα πλεονεκτήματα του θεσμού αυτού, τονίζοντας ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει μείνει πίσω σε ό,τι αφορά την κοινωνική αυτή δομή που στηρίζει τους μαθητές, αλλά και τις οικογένειές τους.

«Γνωρίζουμε όλοι, ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας λειτουργεί τον θεσμό» τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Δήμος Τρίπολης έχει μείνει πίσω», είπε κλείνοντας, ζητώντας από την δημοτική αρχή να δει ζεστά το θέμα και να κάνει αυτή τηνδομή πράξη.

 Το δεύτερο θέμα που είχε να κάνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης με τον επικεφαλής της παράταξης να ζητά να μάθει σχετικά με το μείζον οικονομικό θέμα που απασχολεί την Τρίπολη, τα τελευταία χρόνια.

Τι γίνεται με την ΚΕΔΗΤ, ένα σκάνδαλο που είναι στον αέρα τι γίνεται λείπουν πάνω από 200.000 ευρώ, που είναι και γιατί είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι;

Ο κ. Παυλής απαντώντας στο θέμα της ΚΕΔΗΤ κάλεσε τον κ. Τσιαμούλο να συνεχίσει να μιλάει με κόσμο και να ακούει , καθώς  οι θεσμικοί δεν έχουν κάποια γνώμη είπε ειρηνεύοντας  τα όσα είπε ο κ. Τσιαμούλος.

Ο κ. Βόσνος ανέφερε ότι οι φροντιστές της πόλης αναλαμβάνουν διακριτικά να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών που δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο.

Ακόμα, κατά τη δευτερολογία του, ο κ. Τσιαμούλος, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. δήμαρχος δεν απάντησε για τα 200.000 ευρώ της ΚΕΔΗΤ, λέγοντας μάλιστα ότι ο δήμαρχος δείχνει εμπάθεια απέναντί του. Επέμεινε, μάλιστα, λέγοντας:

Όλη η Ελλάδα μιλάει για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.