Τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους ο Παναρκαδικός

Τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους ο Παναρκαδικός

Ιανουάριος 09, 2019 - 13:27
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός αναμένεται να κινηθεί με σύνεση και προσοχή στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με στόχο την ποιοτική ενίσχυση του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και του δεύτερου γύρου.

Ο Αντώνης Μαυρέας σε συνεργασία με την πράσινοι διοίκηση έχουν κατασταλάξει πως η ομάδα θα χρειαστεί μία ίσως και δύο προσθήκες με σε θέσεις που έχει διαπιστώσει πρόβλημα ο Μεσσήνιος τεχνικός.

Στο μπλοκάκι του ο Αντώνης Μαυρέας έχει σημειώσει συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με χαρακτηριστικά που ο ίδιος επιθυμεί και είναι πιθανόν εντός των επόμενων ημερών οι πράσινοι να κινηθούν με πιο έντονο τρόπο στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Μάλιστα προπονήσεις με το τριφύλλι έκαναν δύο ποδοσφαιριστές το προηγούμενο διάστημα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήταν αμυντικοί και τον Αντώνη Μαυρέα να τους περνάει από μικροσκόπιο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΦΤΙΑΧΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.