Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία στον κόμβο Βασιλόπουλου

Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία στον κόμβο Βασιλόπουλου

Οκτώβριος 04, 2014 - 17:26
3 σχόλια

Οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο του Βασιλόπουλου στην Τρίπολη δε λειτουργούν αρκετές ημέρες τώρα με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να είναι δύσκολη αλλά πάνω απ' όλα επικίνδυνη. Με αφορμή του ποδηλατικούς αγώνες ένας τροχονόμος έφτασε στο σημείο προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Αρκετά τροχαία έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση τροχονόμου. Έτσι από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου την κυκλοφορία στο σημείο ρυθμίζει τροχονόμος προς αποφυγήν και ατυχημάτων. Βέβαια, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι κι αυτοί αρκετά προσεκτικοί, καθώς χωρίς τους φωτεινούς σηματοδότες πολλά μπορούν να συμβούν.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δε χρειάζεται ο τροχονόμος. Που ζούμε? Τα φανάρια πρέπει να φτιαχτούν.!!! Ας ασχοληθεί και με κάτι σοβαρό ο δήμαρχος. Το να κόβει βόλτες στα χωριά όταν δεν έχει λύσει βασικά προβλήματα είναι δώρο άδωρο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.