Τροχαίο με τραυματισμούς στην Εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου

Τροχαίο με τραυματισμούς στην Εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου

Σεπτέμβριος 15, 2017 - 08:55
2 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στην Νέα Εθνική Οδό Τριπόλεως -  Κορίνθου και συγκεκριμένα στο 128 χιλιόμετρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 06:10 το πρωί όχημα ταξί συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τέσσερις επιβαίνοντες του ταξί.

Διευκρινιστικά να αναφέρουμε ότι το σημείο στον οποίο έγινε η σύγκρουση ήταν μεταξύ της τελευταίας σήραγγας με την Στέρνα.

Δύο από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και δύο στον Νοσοκομείο του Άργους.

Φωτογραφία αρχείου


2 Σχόλια

Δηλαδή το ταξί ήταν πολύ...ταχύ, ώστε ο οδηγός του δεν πρόλαβε να κόψει ταχύτητα η να αλλάξει λωρίδα... Να τον έχουμε υπ όψιν να τον καλούμε και εμείς. Και μην γράψει κανείς δικαιολογία ότι σταμάτησε απότομα διότι για την διατήρηση των αποστάσεων γνωρίζουμε. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ διότι πρόκειται για επαγγελματία οδηγό και δεν συγχωρούνται ελαφρά τη καρδία τέτοιες παραλείψεις . Ασε που μεταφέρουνε παιδιά στα σχολεία και τρέχουν διαολεμένα να προλάβουν. Γι αυτό άλλη φορά όταν βουτήξω κάποιον στην Γορτυνία !

Βγάλαμε πόρισμα? την ωρα που έγινε και η αφετηρια διαδρομης του... άλλα με κανουν να σκεφτομαι.. και οχι ταχυτητα.. .. πιο πολυ για υπνηλια μου δειχνει..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.