Τροχαίο με τραυματισμό μαθητή στην Τρίπολη

Τροχαίο με τραυματισμό μαθητή στην Τρίπολη

Μάρτιος 13, 2017 - 13:49
9 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου το μεσημέρι στην οδό Αλ. Διάκου στην Τρίπολη και συγκεκριμένα έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος παρέσυρε δύο μαθητές, με τα αίτια του τροχαίου να παραμένουν έως αυτή τη στιγμή αδιευκρίνιστα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του ενός μαθητή στο πόδι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και οι δύο μαθητές έχουν μεταφερθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για τις πρώτες βοήθειες.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Φυσικά και άργησε να γίνει. Είναι δρόμος όπου καθημερινά κινούνται παιδιά και τα πεζοδρόμια (όπου υπάρχουν) είναι σε μαύρο χάλι. Το ίδιο γίνεται και στο δρόμο που οδηγεί στο Πανεπιστήμιο και στον ΟΑΕΔ όπου καθημερινά οι φοιτητές που κινούνται πεζοί παίζουν με τη ζωή τους. Και μην αρχίσετε οι βαλτοί να κράζετε τον Παυλή γιατί είδα και τους προηγούμενους.

' Ηταν παιδιά δημοτικού, παρκαρισμένα αυτοκίνητα αριστερά δεξιά και δεν υπάρχει προσοχή ούτε από Διευθυντή ,ούτε από τροχονόμο για τα παιδιά. Κάθε μεσημέρι γίνεται χαμός, η τροχονόμος παρκάρει τα ταξί αντι να βοηθάει τα παιδιά. Διευθύ ντρια άφαντη.Γείτονας

Εσύ που είσαι γείτονας , μιας κι εγώ είμαι γείτονας αν ήσουν μπροστά θα έβλεπες πως η διευθύντρια μαζί με άλλους εκπαιδευτικούς του σχολείου ήταν απο τους πρώτους που βρέθηκαν εκει. Κι όσο για το αν ειναι άφαντη να σου υπενθυμίσω, ότι αφου τα βλέπεις όλα, η διευθύντρια κάνει τη σχολική τροχονόμο στην πίσω μεριά του σχολείου καθημερινά!βλεπεις το εν λόγω σχολείο εχει δυο εξόδους και μιας κι είσαι γείτονας οπως λες αυτο θα το ξερεις! Στο λεει αυτο ενας ακόμη γείτονας που βλέπει κι αυτός τι γινεται!!!!

Ο διευθυντής του σχολείου έχει ευθύνη για τα παιδιά που βρίσκονται στο χώρο του σχολείου.Από εκεί και μετά την ευθύνη την έχουν οι γονείς.Σταμάτα λοιπόν πολύξερε γείτονα να κατηγορείς τους δασκάλους και τη διευθύντρια.Δάσκαλος.

Επειδή ακούσαμε πολλά. Λοιπόν. Καταρχάς περαστικά στην οικογένεια. Να ναι καλά το παιδί και εύχομαι καλή ανάρρωση. Δεύτερον, όταν τα παιδιά αποχωρούν από το χώρο του σχολείου την ευθύνη φέρουν οι γονείς ή οι συνοδοί τους που έρχονται να τα παραλάβουν. Όχι ο διευθυντής ούτε οι δάσκαλοι. Τρίτον, επειδή γνωρίζω το συγκεκριμένο σχολείο ξέρω πως οι δάσκαλοι κάνουν τα πάντα για να είναι τα παιδιά ασφαλή. Τώρα εάν κάποιος έπεσε πάνω στα παιδιά, σε αυτό φταίει εν μέρει ο ίδιος καθώς και το κράτος που δεν έχει προνοήσει να φτιάξει ένα πεζοδρόμιο της προκοπής. Ας μην τα ρίχνουμε όλα πιά στους δασκάλους.

;' Οταν κάποιος πέφτει επάνω σε κάτι , τον χτυπάει με το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου και όχι με το πλάι ,Γιατί ξέρετε τα αυτοκίνητα δεν προχωρούν με το πλάι . Γι αυτό καλό θα είναι ο καθένας να προσέχει τι γράφει .Και να λέτε δόξα τον Θεό που δεν έγινε κάτι άσχημο , περαστικά στα παιδιά και καλή υπομονή σε όλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.