Τριπόταμος: Σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία Θεία Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο (pics,vid)

Τριπόταμος: Σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία Θεία Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο (pics,vid)

Ιούλιος 25, 2022 - 09:05
1 σχόλια

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου , η τελευταία Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τριπόταμο Μεγαλόπολης.

Το χωριό έχει απαλλοτριωθεί από την ΔΕΗ για να προχωρήσει το ορυχείο και από την 1η Ιουλίου έχει κοπεί το ρεύμα και το νερό.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου τοποτηρητού της Μητρόπολης μας κ.κ. Ευστάθιου με την συμμετοχή του Αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Κανάκη, του π. Αυγουστίνου και του εφημέριου του Ναού π. Βασιλείου Δάρρα.

Παρόντες πολλοί κάτοικοι και καταγόμενοι από τον Τριπόταμο, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Σιέμπος ενώ για λίγη ώρα παρέστη και ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαηλιού.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας , τελέστηκε μνημόσυνο μνημόσυνο για όλους τους κεκοιμημένους Τριποταμίτες και μίλησαν για την απαλλοτρίωση του χωριού ο π.Βασίλειος Δάρρας, ο πρόεδρος του συλλόγου , ένας κάτοικος και τέλος ο Μητροπολίτης Ευστάθιος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα και το drone του Καφενείου της Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Τριπόταμος: Σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία Θεία Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.