Τρίπολη - Viral: Ποιος έκλεψε την καφέ κουβέρτα;.. (pic)

Τρίπολη - Viral: Ποιος έκλεψε την καφέ κουβέρτα;.. (pic)

Μάιος 18, 2021 - 11:19
1 σχόλια

Το μόνο βέβαιο μέρος για να δουν και να διαβάσουν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας μια ανακοίνωση, είναι το ασανσέρ. Στους πίνακες ανακοινώσεων στην είσοδο κάθε ειδοποίηση «χάνεται» ανάμεσα στις πολλές, στο ασανσέρ όμως;

Θα την δεις, θες δεν θες.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτός που κόλλησε στον καθρέφτη του ασανσέρ σε πολυκατοικία της Τρίπολης την παρακάτω ανακοίνωση θέλει να πείσει «με το καλό» εκείνον που του έκλεψε, όπως υποστηρίζει, μια καφέ κουβέρτα, να την γυρίσει πίσω, αλλιώς θα μπλέξει άσχημα.

Ο παθών αναφέρει ότι έχει καλέσει κιόλας την Αστυνομία, που έχει πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, εξ ου και το μπλέξιμο για τον κλέφτη.

Όσο περιμένουμε να εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, και να βρεθεί η καφέ κουβέρτα, σας προτείνουμε και ένα ανάγνωσμα. «Το εγχειρίδιον του καλού κλέφτη», του Ηλία Πετρόπουλου, για το οποίο υπάρχει και η «παράδοση» ότι για να το διαβάσεις, πρέπει να το «βουτήξεις».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Άμα ηρθε ολάκερος Αμποτ για αποτυπώματα στον κοστελο.. θα καθαρίζει το σπιτι μέχρι να χειμωνιασει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.