Τρίπολη: Τροχαίο με τραυματισμό ποδηλάτη στην Μουτζουροπούλου

Τρίπολη: Τροχαίο με τραυματισμό ποδηλάτη στην Μουτζουροπούλου

Αύγουστος 18, 2023 - 14:17
13 σχόλια

Φωτογραφία EUROKINISSI

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Αυγούστου στην οδό Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη κοντά στην γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ Lidl μεταξύ οχήματος ΙΧ και ποδηλάτου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ΙΧ όχημα συγκρούστηκε με ποδήλατο στο οποίο αναβάτης ήταν ένας ηλικιωμένος.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο όπου παρείχε τις πρώτες βοήθησε στον αναβάτη του ποδηλάτου και στην συνέχεια τον μετέφερε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Ε, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΣΤΗ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ... ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ. ΒΑΛΤΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ;

Δεν ξέρω αν χρειάζονται φανάρια σε όλο το μήκος της πάντως σίγουρα χρειάζονται μειωτήρες ταχύτητας όπως σαμαράκια ή ανακλαστήρες οδοστρώματος. Αλλά ο δήμαρχος δεν δίνει σημασία..

Επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να οδηγούν θα βάλουμε φανάρια κάθε 100 μέτρα. Πάτε καλά!!! Αστυνόμευση χρειάζεται. Αν κάνει η αστυνομία σωστά τη δουλειά της θα εξαφανιστούν οι καγκουρες.

Ούτε φανάρια χρειάζεται, ούτε σαμαράκια, ούτε ανακλαστήρες. Εκείνο που χρειάζεται είναι να απαγορευτεί σε ηλικιωμένους να μετακινούνται με ποδήλατα, αυτοκίνητα ή μηχανάκια. Τόσο απλό. Έχει καταντήσει μάστιγα αυτό με όλους τους γέρους (σόρι για τη λέξη) που καβαλάνε ένα ποδήλατο, ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι και πάνε όπως γουστάρουν και δεν ακούνε και κανέναν όταν τους κάνεις μια απλή παρατήρηση. Μετά από κάποια ηλικία έπρεπε να απαγορεύεται να οδηγούν το οτιδήποτε και αν το κάνουν να τους επιβάλλεται πρόστιμο. Και για τη δική τους την ασφάλεια αλλά κυρίως για την ασφάλεια των γύρω τους

15:33 την ίδια ηλ!θ!@ άποψη την κάνεις αντιγραφή επικόλληση σε όλα τα άρθρα; Για πες μας εσύ πόσο χρονών είσαι και πως οδηγείς;

@15:33 όσα γράφεις για τους «γέρους» ισχύουν και για τους κάγκουρες, αλλά γι αυτούς ούτε λέξη δεν λες. Η ανύπαρκτη τροχαία στην πόλη και η αναισθησία του δημάρχου για το πρόβλημα θα φέρουν κι άλλα δυστυχήματα και νεκρούς. Κι επειδή θα μας πεις τι δουλειά έχει ο δήμαρχος, να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Αν η τροχαία δεν κάνει τη δουλειά της, αυτός πρέπει πρώτος να διαμαρτυρηθεί ως εκπρόσωπος των δημοτών. Ο δικός μας απλώς αδιαφορεί και τους βάζει υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο. Btw, από το υφάκι σε κόβω για παρακεντίδι, εσύ είσαι?

Έχεις απόλυτο δίκιο.αυτα που συμβαίνουν μέρους ηλικιωμένους δεν περιγράφονται.τωρα αν χρειάζεται να μπουν φανάρια, μάλλον ναι!!!

Εκείνο που έχω προσέξει εγώ που οδηγώ στην Τρίπολη είναι ότι όσοι οδηγούν ποδήλατα μηχανάκια και πατίνια κάνουν προσπεράσεις από δεξιά.

Σαμαράκια όπου χρειάζεται, κυκλικοί κόμβοι αντί για φανάρια και ατελείωτο κυνήγι της τροχαίας στους ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ. Το τελευταίο είναι ανέκδοτο, το ξέρω. Θα γεράσουν και τα παιδιά μας και ακόμα τροχαία δεν θα έχουμε στην πόλη. Υπερβολική ταχύτητα, ηχορύπανση, άπειρες παράνομες σταθμεύσεις, παραβιάσεις του ΚΟΚ και πόσα άλλα. Αν τα αναθέταμε σε μια ιδιωτική εταιρεία το πρόβλημα θα είχε λυθεί σε ένα μήνα με 3-4 υπάλληλους. Αλλά έχουμε τροχαία, λέει. ΈΧΟΥΜΕ; ΟΧΙ λέω. Πληρώνουμε αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. Πότε θα αποκτήσουμε;

@20:54 - Εσύ είσαι ικανοποιημένος από την τροχαία στην Τρίπολη;

Παύλε πονάει πόδι κόβει πόδι. Αυτό μας λες. Άσε τις αμπελοφιλοσοφίσεις και πήγαινε να δεις πως δουλεύει ο κόσμος που όλη μέρα πίνεις καφέ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.