Τρίπολη: Συσπείρωση εργαζομένων ενόψει της συνέλευσης της ΓΣΕΕ (pics,vid)

Τρίπολη: Συσπείρωση εργαζομένων ενόψει της συνέλευσης της ΓΣΕΕ (pics,vid)

Μάρτιος 28, 2019 - 21:00
1 σχόλια

Άθλιες χαρακτήρισε τις μεθοδεύσεις της συνδικαλιστικής μαφίας, της ηγετικής ομάδος της ΓΣΕΕ η  Γραμματέας ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ Π. Πανούση σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο ΕΚΑ στην Τρίπολη.

Μεταξύ άλλων στη σύσκεψη βρέθηκαν εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες τα καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας, επίσης το παρών έδωσαν, μελη του από το Παναρκαδικού συνδικάτου τεχνεργατών οικοδόμων και από το Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια νομών Πελοποννήσου.

Η συγκέντρωση αυτή στόχο είχε την ενημέρωση για τις εξελίξεις στο συνδικαλιστικό κίνημα. Η ουσία είναι ότι μια χούφτα συνδικαλιστές της ΓΣΣΕ έχει κάνει τα πάντα για να επιβάλει νόθους εργοδότες σαν αντιπροσώπους στο συνέδριο της γενικής ομοσπονδίας Ελλάδας τόνισε η κυρία Πανούση.

« Η μαζική συμμετοχή στο συνέδριο είναι η απάντηση των εργατών στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και στους αναβαθμισμένους μηχανισμούς νοθείας της εκπροσώπησης των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις»

Όπως κατήγγελλε η κυρία  Πανούση η ηγετική ομάδα της ΓΣΣΕ,  θέλει να παρουσιάσει τους εργάτες σαν τραμπούκους και τους τραμπούκους και τους μπράβους που φέρνουν μέσα στις συνελεύσεις σαν αρνιά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας για τα γεγονότα στη συνέλευση της ΓΣΕΕ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σκεφτειτε καποιου ειδους περιφρουρηση ξενοδοχειου,οπως στο μεσοπροθεσμο στη Βουλη,ξερετε να φυλλατε χωρους εσεις.Αλλωστε,τα ποσοστα του ΠΑΜΕ να διατηρουνται ,τα αλλα επονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.