Τατούλης

Τρίπολη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι τρεις διαρρήκτες σουπερμάρκετ που είχαν κάψει το όχημά τους

Τρίπολη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι τρεις διαρρήκτες σουπερμάρκετ που είχαν κάψει το όχημά τους

Αύγουστος 13, 2019 - 09:26
1 σχόλια

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις περιπτώσεις κλοπής, απόπειρας κλοπής και εμπρησμού, στην Τρίπολη και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Τρίπολης Αρκαδίας και Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρείς ημεδαποί, ηλικίας 18, 21 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, κλοπή, απόπειρα κλοπής και εμπρησμό, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr για την υπόθεση)

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, εξακριβώθηκε ότι όλοι οι ανωτέρω, μαζί με τους άγνωστους συνεργούς τους είχαν ενωθεί με σκοπό τη διάπραξη αδικημάτων κατά της ιδιοκτησίας, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 15.7.2019 έως την 30.7.2019, διέπραξαν συνολικά μία περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε υπεραγορά τροφίμων στην Τρίπολη, και μία περίπτωση εμπρησμού οχήματος, όπου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας έθεσαν πυρκαγιά στο προαναφερόμενο αφαιρεθέν όχημα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.