Καμένο αυτοκίνητο συνδέεται με την απόπειρα διάρρηξης στο σουπερμάρκετ στην Τρίπολη

Καμένο αυτοκίνητο συνδέεται με την απόπειρα διάρρηξης στο σουπερμάρκετ στην Τρίπολη

Ιούλιος 30, 2019 - 15:17
2 σχόλια

Θρασύτατοι οι δράστες της απόπειρας διάρρηξης

Τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουλίου, όπως έγραψε το Arcadia Portal (δείτε ΕΔΩ) σημειώθηκε απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα αλυσίδας σουπερμάρκετ στην Τρίπολη, το οποίο, μάλιστα, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Ωστόσο, η υπόθεση θα μπορούσε να λάβει επικίνδυνη τροπή για την πόλη μας και θα εξηγήσουμε το γιατί.

Οι δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, προσπάθησαν να σπάσουν την τζαμαρία του σουπερμάρκετ, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οδηγώντας στη βιτρίνα του σουπερμάρκετ αυτοκίνητο, μάρκας Μερσεντές σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, που είχαν κλέψει. Το οποίο αυτοκίνητο, όταν κατάλαβαν ότι είχαν αποτύχει, προσπάθησαν να το ξεφορτωθούν βάζοντάς του φωτιά, στην περιοχή Τζίβα, και μάλιστα σε οικόπεδο γεμάτο ξερά χόρτα.

Κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που καιγόταν στις 06:00 το πρωί και κάλεσε την Πυροσβεστική, αφού ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος αυτή την εποχή. Όπως είναι επόμενο, το καμένο αυτοκίνητο γρήγορα συνδέθηκε με την πρόσπάθεια των διαρρηκτών να σβήσουν τα ίχνη τους από την αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης.

Σύμφωνα με όσα μας είπε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και απετράπησαν τα χειρότερα, δηλαδή η εξάπλωση πυρκαγιάς στην περιοχή.

Φωτογραφία αρχείου

 

Γαλανιάδη Εύα

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μήπως του έβαλαν φωτιά και μετά συνέχισαν στον ίδιο δρόμο για να πάνε στην παράγκα τους;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.