Τρίπολη: Προετοιμασίες στην πλατεία Άρεως για το Street Food Festival (pics)

Τρίπολη: Προετοιμασίες στην πλατεία Άρεως για το Street Food Festival (pics)

Σεπτέμβριος 07, 2023 - 15:00
4 σχόλια

Η πλατεία Άρεως για δεύτερη χρονιά θα φιλοξενήσει από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το «Tripolis Street Food Festival».

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το συνεργείο προχωρούσε στις απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται για την διοργάνωση, μετατρέποντας την πλατεία Άρεως σ’ ένα «γευστικό» χωριό με περίπτερα με διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης και την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα από τα μεγαλύτερα υπαίθρια event της Αρκαδίας.

Παράλληλα με το φεστιβάλ γνωστοί καλλιτέχνες και DJs, θα δίνουν τον ρυθμό, ενώ θα υπάρξουν και μεγάλες προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας φέτος έχει επενδύσει χρήματα για την κατασκευή υποδομών για το Street Food Festival για να τα χρησιμοποιούν τα μέλη του Επιμελητηρίου, οι Σύλλογοι και οι Φορείς της Αρκαδίας.

Ο καιρός δείχνει να βελτιώνεται, έτσι αύριο Παρασκευή θα μπορέσουμε όλοι να δώσουμε το παρών στο μεγάλο αυτό φεστιβάλ γεύσεων και να διασκεδάσουμε σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 8/9, από τις 18:00 έως τις 00:00

Σάββατο 9/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

Κυριακή 10/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά: Παρασκευή 8/9, 17:30 – 21:00 και Σάββατο 9/9, 09:00 – 14:30


4 Σχόλια

Όλοι βγαίνουν στην τηλεόραση για να πουν το ποίημα τους και ένα ευχαριστώ στους εργατοτεχνίτες δεν λέει κανείς Μετά τους κακοφαίνεται που όλο τους ευχαριστεί ο Αντιδήμαρχος τους. Τρεις μέρες προετοιμασία θέλει για να βγεί ο Τρουπης τα επιτεύγματά του. Μετά από αυτό το σχόλιο αύριο θα πουν όλοι ευχαριστώ το προσωπικότητα του Δήμου . Δεν τσιμπάμε παιδιά ,δεν τσιμπάμε

ο τρουπης πριν 5 ημερες περιπου ευχαρίστησε ολους τους εργαζομενους τ δημου, της περιφέρειας κ του επιμελητηριου δημοσιως!!! μαλλον τρεχεις κ δεν το ειδες η σε εβαλαν κατι να πεις και εσυ

@23:39 να πούμε ευχαριστώ σε αυτούς που απλά κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται; Τι άλλο θα μας πεις Γιώργο;

Ανονυμε να διοριστω εγ στη θεση σου και ασ μην μου λενε ευχαριστω. Δούλεψεσ 3 μερεσ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.