Τρίπολη: Πορεία διαμαρτυρίας καθηγητών και φοιτητών για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics,vid)

Τρίπολη: Πορεία διαμαρτυρίας καθηγητών και φοιτητών για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics,vid)

Απρίλιος 09, 2019 - 20:46
8 σχόλια

Καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διαμαρτυρήθηκαν για το πολυνομοσχέδιο κατατέθηκε από το Υπουργείου Παιδείας.

Ένα πολυνομοσχέδιο που οδηγεί στη δραματική υποβάθμιση και στο κλείσιμο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Καθηγητές και φοιτητές λένε «ναι», στην Πολυτεχνική Σχολή και «όχι» στην υποβάθμιση.

Πολυτεχνική Σχολή με έδρα την Τρίπολη

Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε από την πλατεία Πετρινού και κατευθύνθηκαν προς το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης που πραγματοποιείται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πορεία στην Τρίπολη για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


8 Σχόλια

Από την μετακίνηση του τμήματος Πληροφορικής δεν θα επηρεαστούν μόνο οι φοιτητές αλλά και η πόλη μας. Η Τρίπολη στηριζόταν σε αυτό το τμήμα που αποτελούσε παράδειγμα για το Πανεπιστήμιο και έφερνε φοιτητές από άλλες πόλεις στον τόπο. Όλοι πρέπει να αντιδράσουμε για να μη γίνει υποβάθμιση της πόλης.

Aν αγαπάς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, άστο να φύγει. Αν δεν γυρίσει ήταν απλά υπουργική απόφαση

Φίλτατε ανώνυμε τι είναι το ΓΑΒ ΓΑΒ τι εννοείς; Μη φοβάσαι πες ελεύθερα τη γνώμη σου. Έστω και ανώνυμα...Εννοείς να ρωτήσουμε τα σκυλάκια;;;

Ο Σμυρνιώτης έχει γινει ο υπέρμαχος του πανεπιστημίου, που όσο ήταν δήμαρχος και πηγαίναμε στο πανεπιστήμιο βράδυ φοβόμασταν μήπως μας πατήσει κανένα αυτοκίνητο αφού ούτε πεζοδρόμια, ούτε λάμπες αξιώθηκε να βάλει. Να μην μιλήσω για την δημαρχία του Σωτηρόπουλου... Όπου ο αθεόφοβος σε συνάντηση με φοιτητές είχε πει το αμίμητο: "ας δίνανε καλύτερα τα χωράφια σε βοσκούς να βοσκάνε τα πρόβατα".. Όχι ότι η δημαρχική περίοδος Κοτσιάνη ή Παυλή ήταν καλύτερες απλά ο άλλος είναι και προκλητικός να κατεβαίνει σε πορείες.. Έλεος..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.