Τρίπολη: Οι προτάσεις της ΝΔ, στο «δρόμο» για την αλλαγή του Καλλικράτη (pics,vid)

Τρίπολη: Οι προτάσεις της ΝΔ, στο «δρόμο» για την αλλαγή του Καλλικράτη (pics,vid)

Ιούνιος 04, 2018 - 10:06
0 σχόλια

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιεί συσκέψεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της δράσης: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ».

Η δέκατη σύσκεψη της δράσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης.

Στην σύσκεψη βρέθηκε ο υπεύθυνος της Γραμματείας ΤΑ Τάσος Γαϊτάνης, ο Γραμματέας της ΠΕ του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και ο Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης για την Πελοπόννησο Μάκης Βορίδης. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν στελέχη από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Πρόεδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αρκαδίας κ. Τίμο Κατσίπο.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο κ.Γαϊτάνης, ο κ.Αυγενάκης και ο κ.Βορίδης μίλησαν για τη θέση της παράταξης και απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και για άλλα ζητήματα που απασχολούν την περιφέρεια και έχουν να κάνουν με την διαχείριση των απορριμμάτων.

Όπως ανέφεραν η κυβέρνηση επιθυμεί ν’ αλλάξει τους συσχετισμούς στην Αυτοδιοίκηση, στοχεύοντας όχι μόνο στην αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, αλλά και εναντίον του συστήματος διακυβέρνησης των ΟΤΑ, με σκοπό να προκαλέσει χάος.

Οι εθνικές εκλογές δεν μπορεί να γίνουν μαζί με τις αυτοδιοικητικές γιατί αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της Αυτοδιοίκησης

 Χάος επίσης θα προκαλέσουν τα άρθρα που προβλέπουν τη μεταπήδηση συμβούλων από συνδυασμό σε συνδυασμό, την ενσωμάτωση συνδυασμών ή τη συνένωση καθιστώντας το δήμαρχο και τον περιφερειάρχη έρμαιο σε τοπικά συμφέροντα και έκθετους στο λαϊκισμό.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Βορίδης μίλησαν και για το χρίσμα της ΝΔ στην περιφέρεια Πελοποννήσου με τον πρώτο να αναφέρει ότι χρίσμα δεν θα δοθεί και με τον κ. Βορίδη να είναι πιο γενικός και  να σημειώνει ότι η ΝΔ θέλει στελέχη που έχουν τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις με το κόμμα. (δείτε ΕΔΩ)

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.