Εθελοντές καθάρισαν την Αετορράχη Γορτυνίας (pics)

Εθελοντές καθάρισαν την Αετορράχη Γορτυνίας (pics)

Ιούνιος 04, 2018 - 13:08
0 σχόλια

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, της ομάδας εθελοντών καθώς και μονίμων κατοίκων, έγινε γενικός καθαρισμός του χωριού (κοπή χόρτων, αποκομιδή απορριμμάτων, άχρηστων υλικών κ.λπ) στις 2 και 3 Ιουνίου 2018.

Το χωριό μας πλέον "αστράφτει" από καθαριότητα ! Χρέος όλων μας είναι να το διατηρήσουμε καθαρό.

Το βράδυ του Σαββάτου (2/6) όλοι σχεδόν οι συμπατριώτες μαζευτήκαμε στην πολιτιστική αίθουσα (Δημ. Σχολείο), όπου η βραστή προβατίνα και η χαρακτηριστική μακαρονάδα του σεφ Παναγιώτη (Τάκη ) Ν. Πανόπουλου είχαν την τιμητική τους!

Το τραγούδι παραδοσιακά ,με το στόμα ,που ακολούθησε ξύπνησε μνήμες.....(Θεώνη, Άννα Λαμπροπούλου , Βαγγέλη Γεωργόπουλε ,Κωστούλα σας ευχαριστούμε πολύ για το ταξίδι που μας προσφέρατε....)
Τα έξοδα της συνεστίασης αυτής ,παρά τον αρχικό προγραμματισμό για ρεφενέ, προσέφερε ο συμπατριώτης μας κ. Ηλίας Χαραλαμπόπουλος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Συγκινητική ήταν και η αυθόρμητη εισφορά των συμπατριωτών για τους σκοπούς του Συλλόγου .

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους υποσχόμαστε ότι και το τελευταίο ευρώ " θα πιάσει τόπο ".

Η πλατεία Αγγελικής Χαραλαμποπούλου αλλάζει εικόνα . Ήδη έχει εγκατασταθεί συνεργείο και σε 5-6 μέρες θα παρουσιάζει νέα άποψη !

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΡΡΑΧΙΤΩΝ
" Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ "

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.