Τρίπολη: Μίλησαν στην «ψυχή» του κοινού τα τραγούδια του λαϊκού στιχουργού και συνθέτη Άκη Πάνου (pics,vid)

Τρίπολη: Μίλησαν στην «ψυχή» του κοινού τα τραγούδια του λαϊκού στιχουργού και συνθέτη Άκη Πάνου (pics,vid)

Νοέμβριος 18, 2022 - 21:50
3 σχόλια

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου  το κοινό της Τρίπολης είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια βραδιά αφιερωμένη στον στιχουργό και συνθέτη Άκη Πάνου που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης.

Έναν «ασυμβίβαστο» στιχουργό, που μέσα από τα τραγούδια του έλεγε ότι τον πονούσε.

Αγαπημένα τραγούδια του όπως το «η πιο μεγάλη ώρα» και «Θέλω να τα πω» ερμηνεύτηκαν από τους Γιώργο Αργυρόπουλο και την  Κρητούλα Λαρδά ενώ το κοινό τους χειροκρότησε δυνατά.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο κ. Γιώργος Αργυρόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον δήμο Τρίπολης για αυτή την συνεργασία ενώ υποσχέθηκε στο κοινό ότι με αυτή την μουσική θα ξαναθυμηθεί παλιές του στιγμές.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και αφήγηση κειμένων, την οποία είχε αναλάβει ο κ. Παναγιώτης Πιτερός. Βιογραφικά στοιχεία για τον στιχουργό αλλά και το γεγονός ότι συνήθιζε να τοποθετεί την ορχήστρα μπροστά από τους ερμηνευτές «ζωγράφισαν» μια εικόνα για την έντονη μουσική αυτή προσωπικότητα.

 Η ορχήστρα που συνόδευε τους ερμηνευτές ήταν Μπάμπης Κυπριωτάκης –Μπουζούκι, ο Κων/νος Πανάγου- Μπουζούκι, ο  Κυριάκος Μαρκόγιαννης- Κιθάρα, ο Σταύρος Μπούζιος- Ακορντεόν, ο Ανδριανός Κατσούρης- Κρουστά και ο Γιώργος Καραμούντζος- Μπάσο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την όμορφη βραδιά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αφιέρωμα στον στιχουργό και συνθέτη Άκη Πάνου στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Mπράβο στους μουσικούς, καθοραίαιμο απτάλικο το ΕΠΤΑ ΝΟΜΑ!. Πονεμένο ουσάκ λέγαμε εμείς στην Ξάνθη Στους μουσικούς και μόνο αξΊιζει πολλά συγχαρητήρια σ΄ κανέναν άλλο! Λεβέντες. Οι συγχορδίες πέφτανε με κοφτό τρόπο και το τρίχορδο ήταν όλα τα λεφτά. ΕΠΤΑ ΝΟΜΑ!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους μουσικούς! Πρέπει να γίνουν και άλλα αφιερώματα στο λαϊκό τραγούδι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.