Τρίπολη: Μαθητές από όλη την Ελλάδα είπαν «όχι» στο κάπνισμα (pics,vid)

Τρίπολη: Μαθητές από όλη την Ελλάδα είπαν «όχι» στο κάπνισμα (pics,vid)

Νοέμβριος 28, 2017 - 11:48
0 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 8ο Μαθητικό Πανελλήνιο Συνέδριο «Παιδεία για έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα» την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και το «George D. Behrakis», Ερευνητικό Εργαστήριο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ενώ ήταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Μετά την προσέλευση των υπευθύνων και των μαθητών, ακολούθησαν χαιρετισμοί και στη συνέχεια έγινε η απονομή των βραβείων στους μαθητές για τη συμμετοχή τους στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Κάπνισμα και Περιβάλλον». Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ακολούθησε συναυλία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης και του Μουσικού Σχολείου Άργους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: Μαθητές από ολόκληρη την Ελλάδα είπαν Όχι στο κάπνισμα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.