Τρίπολη: Καταγραφή προβλημάτων και συμπλήρωση τεχνικού προγράμματος

Τρίπολη: Καταγραφή προβλημάτων και συμπλήρωση τεχνικού προγράμματος

Νοέμβριος 25, 2014 - 22:00
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου το απόγευμα συνάντηση της Διοίκησης της ΔΕΥΑΤ με τα Τοπικά Συμβούλια και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε Τρίπολης, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Παλιού Δημαρχείου με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων σε θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας και υπήρξαν εκπρόσωποι από την πόλη της Τρίπολης αλλά και από τα χωριά τα οποία βρίσκονται στην Δημοτική ενότητα Τρίπολης.

Οι εκπρόσωποι κατέγραψαν τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν και άμεσα θα ετοιμάσουν μία λίστα βάζοντας σε προτεραιότητα αυτά που είναι αναγκαία ενόψει χειμώνα.

Σε επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Καρώνη πληροφορήθηκε ότι οι διαδικασίες είναι άμεσες και ήδη έχουν καθαριστεί τα φρεάτια και τα ρέματα στο σύνολό τους. Τα προβλήματα τα οποία θα προκύψουν θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Τρίπολης.

Αρκετά αιτήματα προέδρων από προηγούμενες συνεδριάσεις έχουν βρει λύση και οι προσπάθειες συνεχίζονται.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ ενημερώνει τους πολίτες όταν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στα φρεάτια ή σε όποιο άλλο θέμα άπτεται της αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΤ να επικοινωνεί στο 2710-223223. Επίσης ανέφερε ότι αν υπάρχουν φύλλα από δέντρα σε αυλές ή κήπους να απομακρύνονται καθώς με τις επόμενες βροχές ίσως υπάρχει κίνδυνος να βουλώσουν τα φρεάτια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.