Τρίπολη: Η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Τρίπολη: Η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Οκτώβριος 04, 2020 - 15:49
1 σχόλια

Συγκρότηση της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς αποφάσισε ο δήμαρχος Τρίπολης.

Η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή συγκροτήθηκε για να λαμβάνει την οριστική απόφαση στην περίπτωση που υπάρχει διαφωνία για την επικινδυνότητα ενός αδέσποτου ζώου συντροφιάς ή για την αναγκαιότητα της πραγματοποίησης ευθανασίας σε αδέσποτο ζώο συντροφιάς κατ' εφαρμογή του Ν.4039/2012(ΦΕΚ15Α΄) «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό » όπως έχει τροποποιηθεί από τον Ν.423 5/2014(ΦΕΚ32Α΄) αποτελούμενη από τους παρακάτω:

Α) Ένα κτηνίατρο της κτηνιατρικής υπηρεσίας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας με τον αναπληρωτή του:

1. κ. Σταματοπούλου Σοφία αναπληρούμενη από την κ. Μπουντούρη Μαρία

Β) Έναν ιδιώτη κτηνίατρο που ασκεί νόμιμα το επάγγελμα στη χώρα και δραστηριοποιείται στην περιοχή δικαιοδοσίας του Δήμου ή όμορου Δήμου με τον αναπληρωτή του:

2. κ. Κατσαμπή Ιωάννη αναπληρούμενο από τον κ. Παντελάκη Εμμανουήλ

Γ) Έναν κτηνίατρο που ασκεί νόμιμα το επάγγελμα στη Χώρα και συνεργάζεται με τον φιλοζω'ι'κό σύλλογο που δραστηριοποιείται στην περιοχή δικαιοδοσίας ή ό μορου Δήμου με τον αναπληρωτή του

3. κ. Μίσσιο Ευάγγελο αναπληρούμενο από την κ. Γιαννακούλη Δήμητρα

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τον Αύγουστο 2020 υπέβαλα αίτημα υπογεγραμμένο από άλλους 25 συν χωριά ους για στείρωση και περίθαλψη αγέλης αδέσποτων σκύλων στο Στάδιο Τεγεας. ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΠΕΖΟΊ ΤΟ ΒΡΆΔΥ και γεννάνε γιαρκως. Τα ταΐζει συγχοριανος αλλά δεν φροντίζει και για τα δέοντα. Ο Δήμος δενεκα ε καμία ενέργεια. ΝΤΡΟΠΉ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.