Τρίπολη: Η αγέλη της λεωφόρου ΟΗΕ επιτέθηκε σε 12χρονο αγόρι

Τρίπολη: Η αγέλη της λεωφόρου ΟΗΕ επιτέθηκε σε 12χρονο αγόρι

Φεβρουάριος 22, 2023 - 13:34
18 σχόλια

Καθημερινό φαινόμενο, δυστυχώς, είναι οι επιθέσεις της αγέλης των αδέσποτων που διαβιούν στην περιοχή της λεωφόρου ΟΗΕ.

Όπως μας πληροφόρησε αναγνώστριά μας, σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου οι σκύλοι επιτέθηκαν στον 12χρονο γιό της καθώς το παιδί πήγαινε στο σχολείο του.

Όπως μας αναφέρει στο μήνυμά της η αναγνώστριά μας, ο δωδεκάχρονος γιος της δέχτηκε την επίθεση των σκύλων και ξέφυγε την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, το παιδί είναι τρομαγμένο και αρνείται να πάει στο σχολείο του, καθώς φοβάται μια νέα επίθεση.

Η μητέρα υπογραμμίζει στο μήνυμά της ότι οι κάτοικοι της γύρω περιοχής κινδυνεύουν να δεχθούν επίθεση καθημερινά και ότι «κάτι πρέπει να γίνει, επιτέλους, με αυτό το θέμα».

Να υπενθυμίζουμε ότι η αγέλη, η οποία, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι «νεόκοπη», καθοδηγείται από έναν «αρχηγό», όπως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει, έχει επιτεθεί σε τουλάχιστον πέντε πολίτες οι οποίοι μας έχουν ενημερώσει, ενώ και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φαχούρι έχει πέσει θύμα επίθεσης. Η υπόθεση έχει συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί κάποια λύση μέχρι στιγμής αφού, όπως είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωάννης Παπαδάτος, ο Δήμος είναι στη διαδικασία ανάθεσης της περισυλλογής των αδέσποτων σε νέο ανάδοχο.

Το θέμα είναι σοβαρό και ήδη έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν από την πρώτη επίθεση που τουλάχιστον γνωστοποιήθηκε σε εμάς. Ηλικιωμένες γυναίκες αλλά και μαθητές έχουν δεχθεί επίθεση από τη συγκεκριμένη αγέλη.

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Το έχω πει και το ξαναλέω να ρίχνεται τροφή έξω από τους χώρους που δουλεύουν οι υπεύθυνοι για να μαζεύονται εκεί. Μόνο έτσι θα τα μαζέψουν

Αδέσποτα;μα δεν τα έλυσε ο λαγός τους πρώτους έξι μήνες;αυτός ο ικανός πολιτικός;για τον Παπαδάτο τα έχουμε ξανά πει οποίος περιμένει από αυτόν τον πουθενά αποτέλεμα είναι χειρότερος και από τον Παπαδάτο, Δλδ ο μόνος που κάτι περίμενε και τον έβαλε είναι ο δήμαρχος.μάτι έχεις γιατρέ μάτι

@14.17 το καλυτερο σχολιο ever. Μπραβο σου, αυτο πρεπει να γινει!!

Ελλάδα η χώρα του ποτέ και του τίποτα...όλοι αυτοί που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι που υποτίθεται ζουν στην ίδια πόλη με εμάς όλα καλά έτσι? Δεν τρέχει τίποτα? Ντροπή και μόνο

@16:30 δυστυχώς ο παππούς σου δεν ήξερε τι ήταν το STOP. Όχι η πινακίδα. Γι'αυτό διαιωνίζεται η ράτσα.

Χάλια των χαλίων. Υπόσχέσεις και αηδίες. Οσο για τον Λαγό δεν έχει μούτρα να ξανακατέβει. Ποιος να τον ψηφίσει; Μια φορά κοροϊδεψε

Οι μεγάλες εξαγγελίες πριν τέσσερα χρόνια. Δεν θα υπάρχει αδέσποτο στην πόλη. Εμείς έχουμε πρόγραμμα. Αυτά τα έλεγε ο κ. Λαγός 2023 δεν έγινε τίποτα απολύτως. Τα αδέσποτα πολλαπλασιάστηκαν. Μαρς και στο σπίτι σου Λαγέ, ψευτονουκουμέ! Μόλις είδες τα δύσκολα ζήτησες να φύγει η αρμοδιότητα από εσένα και να αναλάβει ο Παπαδάτος. Τι να πει κανείς;;;

Σκέψου τώρα έναν ταλαίπωρο 63 ετών, να γυρνάει από πίτα σε πίτα, από γουρνοπούλα σε γουρνοπούλα και να μοιράζει πονεμένα χαμόγελα. Πόσο πονεμένος να είναι αυτός ο άνθρωπος; Κατά τα λοιπά οι μεγάλες υποσχέσεις του έλειπαν περί αδέσποτων! Αδέσποτος έμεινε!!!!!!!!!

Ας γίνουν μηνύσεις στους αρμόδιους αλλά και στη φιλοζωική για να βάλουν μυαλό επιτέλους.

Προσφατα ηλικιωμενος δικαστηκε με ενα χρονο φυλακη, γιατι κλωτσησε αδεσποτο που του επιτεθηκε και τον δαγκωσε. Ζουμε στην εποχη των αχαλινοτων δικαιωματων. Οι φιλοζωικες διοικουνται απο αλλωπαρμενα και στενομυαλα ατομα που εξισωνουν την ανθρωπινη διαβιωση, υγεια, ασφαλεια,, ζωη με αυτη των ζωων. Παντου στον κοσμο, ζωο που επιτιθεται σε ανθρωπο, θανατωνεται γιατι θα το ξανακανει. Σημερα στο Αμερικα μαζεψαν εναν κροκοδειλο π.χ. Πρωτα η ασφαλεια και υγεια του ανθρωπου και μετα ολοι μαζι για τα ζωα και τους κακους ιδιοκτητες τους.

Αφού δεν καταλαβαίνουν με το καλό στο δήμο, θα αρχίσουν οι μηνύσεις. Το κακό στην καθημερινότητα παράγινε. Τα παιδιά μας κινδυνεύουν καθημερινά από την ολιγωρία και την αδιαφορία του δημάρχου και των γύρω του. Δεν είναι μόνο τα σκυλιά που αλωνίζουν, είναι κ οι γούβες κ η ανύπαρκτη σήμανση στα έργα και τα αίσχη που γίνονται στις παιδικές χαρές. Χτες υπήρξε τραυματισμός παιδιού στην παιδική στην πλ. Δεληγιάννη εξαιτίας της απόφασης αντιδημάρχων να "αναθέσουν" τις παιδικές σε ιδιώτες.. Το ξέρετε αυτό; Nα κάνει το πόρταλ ρεπορτάζ. Τα κλειδιά των παιδικών σε γείτονες. Γιατί βαριούνται να δουλέψουν

@17:06. Είσαι ΘΕΟΣ. Κάτι καλό βγήκε από όλο αυτό. Μπαδεγουέι που λένε και στο χωριό μου, είναι ο πρώτος άντρας που είδα ότι στο προφίλ του στο φέισμπουκ να λέει ψέματα για την ηλικία του. Τσαπρρρ κι ο Κωστάκης κουμπάρος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.