Τρίπολη: Χωρίς σταθερό και ίντερνετ, λόγω βλάβης σε καλώδια του ΟΤΕ, η οδός Σπάρτης

Τρίπολη: Χωρίς σταθερό και ίντερνετ, λόγω βλάβης σε καλώδια του ΟΤΕ, η οδός Σπάρτης

Οκτώβριος 17, 2023 - 11:51
1 σχόλια

Χωρίς τηλέφωνο και Internet έχει μείνει ένα μεγάλο τμήμα της οδού Σπάρτης λόγω βλάβης του δικτύου του ΟΤΕ, από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως και σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών που διατηρούν επιχειρήσεις από την αρχή της οδού Σπάρτης έως το 4ο χιλιόμετρο, αλλά και πολιτών που διαμένουν στα χωριά Τζίβα και Θάνα, έχουν κοπεί 30 μέτρα οπτικής ίνας από εργάτες που εκτελούν έργα σε οικοδομή στην περιοχή.

Συνεργεία του ΟΤΕ βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη και να επανέλθει η σύνδεση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η βλάβη είναι μεγάλης έκτασης, αλλά αναμένεται να αποκατασταθεί εντός της ημέρας,

Οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή δεν μπορούν να εκτελέσουν καμιά εργασία που απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ τα τηλέφωνα τους είναι «νεκρά».

Φωτογραφία αρχείου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η Λαμία δυο ημέρες χωρίς τηλεφωνικές γραμμές διότι συμμορία γύφτων ρήμαξε τα καλώδια. Εκεί στη Σπάρτης απλή βλάβη, δεν έχει και γύφτους τριγύρω....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.