Τρίπολη: Γιατί κόπηκαν τα δέντρα στη Μεραρχία Πεζικού (pics)

Τρίπολη: Γιατί κόπηκαν τα δέντρα στη Μεραρχία Πεζικού (pics)

Αύγουστος 24, 2022 - 21:00
3 σχόλια

Κόπηκαν τα δέντρα στον εσωτερικό χώρο της Μεραρχίας στην Τρίπολη. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες κόπηκαν κάποια δέντρα τόσο μέσα στον χώρο της Μεραρχίας όσο και απέναντι μπροστά από τον χώρο των στρατιωτικών πολυκατοικιών.

Τα δέντρα αυτά υπάγονται στη δικαιοδοσία της Μεραρχίας.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το δασαρχείο Τρίπολης ενημερωθήκαμε ότι το κόψιμο των δέντρων έγινε γιατί οι ρίζες τους προκαλούσαν ζημιά στα υδραυλικά των παρακείμενων κτιρίων. Ακόμα υπήρχε κίνδυνος για την στατικότητα των κτισμάτων.

«Καλό είναι να αποφεύγουμε να φυτεύουμε δέντρα κοντά σε σπίτια ή κοντά στα θεμέλια, γιατί όσο μεγαλώνουν μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές», μας είπε χαρακτηριστικά ο δασάρχης.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Απάντηση: για καυσόξυλα, φέτος ο ΕΣ δεν θα πληρώσει για πετρέλαιο στα βυσματα της μεραρχίας.

το θεμα ειναι αν μπηκαν νεα δεντρα γιατι προφανως θα υπηρχε λογος να κοπουν. πρεπει ομως σε καθε δεντρο που κοβεται λογω επικυνδηνοτητας να φροντιζουμε να φυτευουμε 2 νεα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.