Τρίπολη: Εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (pics,vid)

Τρίπολη: Εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (pics,vid)

Νοέμβριος 25, 2018 - 12:00
0 σχόλια

Τα 20 χρόνια δράσης εόρτασε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων το Σάββατο 24 Νοεμβρίου σε μία επετειακή εκδήλωση στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη.

Η εκδήλωση αποτελεί άλλη μια λαμπρή στιγμή στην πολύχρονη δράση του συλλόγου που είναι ταυτισμένη με την ανάπτυξη της ορειβασία ως αθλητική, ψυχαγωγική δραστηριότητα η οποία συμβαδίζει με τρόπο ζωτικό στη διατήρηση των φυσικών οικοσυστημάτων και την προστασία ανάδειξης των ορεινών χωριών.

Ο Σύλλογός ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση της ορειβασίας, την προάσπιση της ορεινής φύσης και την διάσωση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή βίντεο με ορειβατικές και όχι μόνο δράσεις που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης υπήρξαν και αποσπάσματα από εμπειρίες μελών που ήθελαν να  μοιραστούν με τους παρευρισκομένους την ιστορία του συλλόγου αλλά και τις εμπειρίες των εξορμήσεών τους.

Έφ.Κ

Tags: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση για τα 20 χρόνια ΣΑΟΟ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.