Τρίπολη: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση «TRIPOLITSA – ISO 200» (pics,vid)

Τρίπολη: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση «TRIPOLITSA – ISO 200» (pics,vid)

Οκτώβριος 29, 2021 - 21:00
18 σχόλια

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «TRIPOLITSA – ISO 200» πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στην πλατεία Άρεως μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, στην Τρίπολη.

Οι φωτογραφίες που κοσμούν πλέον την Τρίπολη προήλθαν από τον φωτογραφικό διαγωνισμό,  Tripolitsa ISO 200 που έγινε το καλοκαίρι σε συνεργασία με το TwoSideCityProject.

Δεκαέξι φωτογραφίες τυπώθηκαν σε μεγάλες, εσωτερικά φωτιζόμενες, επιφάνειες διαστάσεων 3Χ3 μέτρα και τοποθετήθηκαν εδώ και περίπου μία εβδομάδα σε κεντρικά σημεία της πόλης που έχει επιλέξει ο Δήμος Τρίπολης.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας έγινε στο πλαίσιο των δράσεων - εκδηλώσεων του δήμου Τρίπολης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, καθώς μέσα από τον φωτογραφικό φακό των συμμετεχόντων, αποτυπώθηκαν εικόνες που συμβάλουν στην κατανόηση του έπους της παλιγγενεσίας των Ελλήνων και του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις βρείτε στις πλατείες Άρεως, Πετρινού, Αγίου Βασιλείου και άλλα σημεία στους πεζόδρομους της πόλης. Οι πεζόδρομοι πια έχουν μετατραπεί σε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο, προσκαλώντας το κοινό να περπατήσει και να ανακαλύψει την ομορφιά της φωτογραφίας στο πρώτο φωτογραφικό φεστιβάλ που οργανώνεται στην πόλη.

Καλλιτεχνικός διευθυντής και εμπνευστής του Two Side City Project και συντονιστής της δράσης είναι ο καταξιωμένος και γνωστός παγκοσμίως γλύπτης και εικαστικός Νίκος Φλώρος και η κριτική επιτροπή αποτελείται από έμπειρους και αναγνωρισμένους φωτογράφους, όπως τους κ. Βαγγέλη Κύρη κ. Κουτρουμάνο Βασίλη, τον κ. Καραγιάννη Γιώργο.

 

 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «TRIPOLITSA – ISO 200»


18 Σχόλια

Συγχαρητήρια άριστη δουλειά. Μπράβο σε όλους. Βέβαια πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι να λένε την κακία τους αλλά δεν πειράζει γελάμε μαζί τους.

καταπληκτικό... φτηνιάρικες επαρχιώτικες εικαστικές (χαχαχα) παρεμβάσεις. Επηρεάζετε "ανεπανόρθωτα" τον πολιτισμό.

ΠΑΙΔΙΑ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ! ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΡΑΔΕΙΓΜΑ... ΜΕ 50 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ.... ΝΟΜΙΖΩ?

12.19 εσύ θα επηρεάσεις τον πολιτισμό με τις γουρνοπούλες. Μπράβο ρε φίλε πάρε τέτοιες πρωτοβουλίες που αφήνουν κάποιο Φλώρο να αναλαμβάνει!!!! Άντε σε περιμένουμε με ανυπομονησία !! Και γιαούρτια βέβαια.

18:32 Υπερασπιστή δεν μπορείς να κρυφτείς. Τα γιαουρτια σε πρόδοσαν. Αναμενόμενο. Το επίπεδο σου γνωστό. Δύο πραγματα γνωρίζεις εξ ου και το δίλημμα σου. Τις εκδηλώσεις αυτου του επιπέδου και τις γουρνοοουλες

Βάλτε και κανένα μπροστά στα περίπτερα λούνα παρκ να κρύβεται αυτό το αίσχος που επικρατεί στις πλατείες με την ανοχή σας !

Εξαιρετικη πρωτοβουλία υπεροχη δουλειά μπραβο σε ολους τους συντελεστές

Τι θα γίνει θεσμός; Τα μείον 20 χιλιάρικα κάθε χρόνο; Πάτε καλά; Αν έκανε την χορηγία ιδιώτης 20 χιλιάρικα θα στοίχιζε;

12:27 δεν είναι 20 χιλιάρικα είναι 60 τα χιλιάρικα. ψάξε στη διαύγεια και θα δεις.

16:50 βγάλε τα link από διαυγεία εδώ σε παρακαλώ να τα δούμε όλοι

Να δημοσιεύσετε τα σχόλια για τον Φλώρο, αν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού. Απαράδεκτη η στάση σας από πολλές απόψεις, και εκτός από καταδικαστέα είναι και ελεγχόμενη ως προς την νομιμότητά της. Δεν είναι το πόρταλ κοινή ιστοσελίδα. Είναι ενημερωτική ειδησεογραφική, και ως εκ τούτου διέπεται από άλλους κανόνες και υποχρεώσεις. Αμάν πια με την επιλεκτική μεταχείριση κάποιων εις βάρος των υπολοίπων.

22.11 Κι επίσης είναι ιδιωτική ιστοσελίδα, δεν είναι του δημοσίου, για να ζητάει ο ένας το μακρύ του και το κοντό του, ούτε και είναι δική σου να έχεις κι απαιτήσεις από τους διαχειριστές πώς θα την κουμαντάρουν. Κι επίσης υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής. Αν δεν σου αρέσει, έχει κι αλλού πορτοκαλιές...Δεν σε υποχρεώνει κανείς να μείνεις εδώ με το ζόρι

Για τα ΠΑΡΑγαλάκια που κοροϊδεύουν τον κόσμο. Είναι 3 οι αποφάσεις για να σπαταλήσουν χρήμα. https://diavgeia.gov.gr/doc/66%CE%92%CE%93%CE%A9%CE%97%CE%A1-2%CE%A4%CE%A1?inline=true&fbclid=IwAR0OkVOsbWOQ1qXx2PWDyojwKDAd1q0trjcjfHedKSoBe_mvCSK07PHfksk https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9521%CE%A9%CE%97%CE%A1-%CE%A7%CE%9E%CE%97?inline=true&fbclid=IwAR3ENYz9WKspz-HKu4eAjtJf-2wBLxhOG_FBd7GiGEBI1tHYAArmZWckivM

@ 23:22, ο/η 22:11 έχει απόλυτο δίκιο. Ιδιωτική είναι και μια ταβέρνα, αλλά δεν μπορεί από τον νόμο να αρνηθεί να σε σερβίρει και να εξυπηρετήσει. Τα άρθρα και τα σχόλια είναι ΔΗΜΟΣΙΑ. Και όχι κλειστά, ορατά σε μέλη. Άρα, εάν δεν υπάρχουν ύβρεις, διαφήμιση και fake news, δεν νομιμοποιείται καμία λογοκρισία. Αλλά πέρα από τα τυπικά και τα νομικά, πόσο ωραίο και κομψό είναι να διαπιστώνει ένας αναγνώστης και σχολιαστής (άρα πελάτης) ότι υπάρχει επιλεκτική λογοκρισία στα σχόλια με βάση συμπάθειες και αντιπάθειες; Αυτόματα ακυρώνεται η αξιοπιστία και η σοβαρότητά σου. Χάνεις το κύρος σου, απλά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.