Τρίπολη: Εγκαίνια για την έκθεση «Ταξίδι στην εξέλιξη των συσκευών Τηλεπικοινωνίας Ήχου και Εικόνας» (pics,vid)

Τρίπολη: Εγκαίνια για την έκθεση «Ταξίδι στην εξέλιξη των συσκευών Τηλεπικοινωνίας Ήχου και Εικόνας» (pics,vid)

Ιανουάριος 28, 2022 - 21:00
1 σχόλια

Τα εγκαίνια της έκθεσης Τηλεπικοινωνιακού Υλικού από την προσωπική συλλογή του Ηλεκτρονικού – Ραδιοηλεκτρολόγου κ. Γιάννη Πετσέλη πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο χώρο του ΚΑΠΗ Τρίπολης στην πλατεία Βαλτετσίου.

Η έκθεση προβάλλει την τεχνολογική εξέλιξη  στους τομείς της Τηλεφωνίας, Ήχου και της Εικόνας και έγινε με  την συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης με τον κ. Πετσέλη.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο κ. Πετσέλης μίλησε για την έκθεση, ενώ ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας ανέφερε ότι ο δήμος έχει την πρόθεση να φιλοξενήσει τους μαθητές των σχολείων, έτσι ώστε και οι νεότερες γενιές να γνωρίσουν από κοντά τις παλιές ηλεκτρονικές συσκευές και την ανάπτυξή τους στον χρόνο.

Το παρών έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός, ο οποίος και συνεχάρη τον κ. Πετσέλη για την διοργάνωση.

Επισκεφθείτε την έκθεση και ταξιδέψτε στο χρόνο, μέσα από την τεχνολογική εξέλιξη των ηλεκτρονικών συσκευών της σταθερής, κινητής & ασύρματης τηλεφωνίας, του ραδιοφώνου & της τηλεόρασης. Η έκθεση περιλαμβάνει και ξενάγηση από τον  κ. Πετσέλη, που με πολύ μεράκι και αγάπη συγκέντρωσε όλο αυτό το υλικό.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.00 – 13.00 ΚΑΙ 18.00 ΕΩΣ 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11.00 – 14.00 ΚΑΙ 18.00 – 21.00

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια για την έκθεση «Ταξίδι στην εξέλιξη των συσκευών Τηλεπικοινωνίας»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ένας αγιασμός είναι απαραίτητος στην έκθεση για τις τηλεπικοινωνίες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.