Τρίπολη: Αυτοκίνητο «έφυγε» από το δρόμο στην ΟΗΕ (pics)

Τρίπολη: Αυτοκίνητο «έφυγε» από το δρόμο στην ΟΗΕ (pics)

Απρίλιος 04, 2017 - 11:56
10 σχόλια

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου λίγο μετά τις 11 το πρωί στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη.

Το ΙΧ αυτοκίνητο βρέθηκε για άγνωστους λόγους κάτω από το δρόμο, στις γραμμές του τρένου.

Στο δρόμο υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος, ενώ το θετικό είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Δυστυχώς τα ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολλά, άλλα πιο ελαφρά και άλλα πιο σοβαρά γι' αυτό χρειάζεται προσοχή.

Η στροφή στην λεωφόρο ΟΗΕ σύμφωνα με την τροχαία Τρίπολης είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Αρκαδίας για τους οδηγούς, που έχουν καταγραφεί τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Ακούω συνέχεια για τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο εδω και πολλά χρόνια αλλά δεν φαίνεται να ιδρωνει το αυτί κανενός για να βελτιωθεί η στροφή. Οπότε κάντε τον σταυρό σας κάθε πρωί κ έχει ο θεός.

σκέψου με πόσα πήγαινε ο κ. οδηγός, όσο για το φρενάρισμα μήπως ήταν ..... σπινάρισμα; τέλος πάντων ο δρόμος αυτός είναι και τον ξέρουν όλοι, δεν χρειάζονται μαγκιές για επίδειξη, να δείτε τι έχει να γίνει με τις βροχές......., ΠΡΟΣΟΧΗ.....!

Ένα δρόμο άμα τον ξέρεις τον χειρίζεσαι αναλόγως , άμα δεν το ξέρεις πάλι το χειρίζεσαι αναλόγως. Η επίγνωση είναι επίγνωση , κατά άλλα . βλέπε νοσοκομείο .

Αν δεν σου πεταχτεί κανείς πανω στη στροφή (απορώ γιατι ακόμα δεν έχουν την νησίδα ενιαία) ταξιδεύοντας μέχρι και 80χλμ.α.ω είσαι ασφαλής με ένα χαμηλό επιβατικό με σταθερό τιμόνι....ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα....απο εκει και πανω αρχίζουν τα προβλήματα...και αν σου πεταχτεί και κανεις.. abs , esp και δουλίτσα στο τιμόνι....ίσως να μαζεύεται

ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 50ΧΛΜ/Ω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ...

εάν τηρείς τα όρια ταχύτητας και υπακούς στην σήμανση των δρόμων δεν πρόκειται να έχεις ατύχημα. Καλά τα λέει ο από πάνω. Υπάρχει τεράστιο έλλειμα κοινωνικής παιδείας ΚΑΙ στον δρόμο. Είμαστε ζώα - δεν ξέρουμε να συμπεριφερθούμε σε απλές καθημερινές κοινωνικές λειτουργίες................

Πόσα ατυχήματα ακόμα πρέπει να γίνουν; Ανάποδη κλίση της στροφής, χάλια οδόστρωμα, και ακομα δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. 150 μέτρα αντιολισθηρή άσφαλτος και μπαριέρες. Κάντε το επιτέλους......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.