Τρίπολη: Από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος οι καπνοί σε μονοκατοικία (pics,vid)

Τρίπολη: Από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος οι καπνοί σε μονοκατοικία (pics,vid)

Οκτώβριος 30, 2019 - 14:04
11 σχόλια

Αναστάτωση  επικράτησε στην Τρίπολη την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στην Οδό Αγίου Νικολάου.

Λίγο μετά τη 13:00 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης για καπνούς που αναδύονταν από κουζίνα σε ισόγεια μονοκατοικία στη συγκεκριμένη οδό.

Τρία οχήματα με έξι άνδρες της Π.Υ. έσπευσαν στο σημείο και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε πυρκαγιά εντός της οικίας αλλά καπνοί από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στο μάτι της κουζίνας.

Η ιδιοκτήτρια ευτυχώς δεν κινδύνεψε.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος οι καπνοί σε μονοκατοικία


11 Σχόλια

Το ξεχασμένο "Καπνισμένο τσουκάλι" πάντως έχει κάψει γενιές

Πω ωωω γιατί δεν πήγε ο δήμαρχος να φωτογραφηθεί με τις φόρμες;;

20:41 Έχει τη γυναίκα σου όμως εξυπνάκια. Κι επειδή το παίζεις και πονηρός, κανένας δήμαρχος και κανένας περιφερειάρχης δεν καλεί από μόνος του τις κάμερες ή τα ΜΜΕ βλάκα. Με εξαίρεση τον Παυλή βέβαια, που είχε δικό του καμεραμάν όπου πήγαινε το γνωστό πρώην κομμωτή. Από τη στιγμή όμως βλάκα που βγαίνει δελτίο τύπου από το δήμο, την περιφέρεια κλπ. για δράσεις που τους αφορούν, τα ΜΜΕ πάνε μόνα τους έτσι κι αλλιώς γιατί πάνε να τα καλύψουν ως ρεπορτάζ, για να έχεις εσύ ή εγώ να τα διαβάζουμε από τα σάιτ, να τα ακούμε από τα ραδιόφωνα ή να τα βλέπουμε στην τηλεόραση. Κατάλαβες βλάκα;

@00.19 κάπου μπερδεύεσαι. Άσε τη γυναίκα ή τον άντρα μου ήσυχο. Εγώ μιλάω για τη σχέση του Δημάρχου και με τις κάμερες. Ο Τζιουμης έχει βγάλει μέσα σε 2 μήνες τόσα δελτία τύπου όσα είχαν βγάλει οι προηγούμενοι δήμαρχοι μέσα σε 1 χρόνο. Και χωρίς να έχει να πει ή να δείξει κάτι. Άσε λοιπόν τις μαγκιές και σχολίασε αυτό αν θες. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να βγάζεις την εσωτερική σου καταπίεση. Ααα και κάτι τελευταίο. Οι φόρμες του Δημάρχου τι μάρκα ήταν;

Ρε 00.19 με τη βρισιά πληρώνεσαι; όσες λέξεις τόσο καλύτερα; γιατί βλέπω ότι επαναλαμβανεσαι

Προς 00:17 Τον γνωστό πρώην κομμωτή καμεραμάν του Παυλή τον προσέλαβε τώρα και ο Τζιούμης με ετήσια σύμβαση στο δημοτικό ραδιόφωνο(βλέπε διαύγεια). Ο οποίος εχει γίνει μουτνζαχεντην του Τζιούμη φίλε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.