Tripoli Apnea Competition 2018

Tripoli Apnea Competition 2018

Φεβρουάριος 27, 2018 - 11:30
0 σχόλια

Ο αγώνας Tripoli Apnea Competition 2018 που θα διεξαχθεί στο δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Τρίπολης στις 11 Μαρτίου 2018 δημιούργησε ένα νέο ρεκόρ πριν καν γίνει ο αγώνας αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Την Κυριακή το βράδυ έληξε η ημερομηνία για δηλώσεις  συμμετοχής των αθλητών για τον αγώνα και ο αριθμός αθλητών που έχουν δηλώσει είναι 46 σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Επίσης να τονιστεί ότι στην κατηγορία Πελοπόννησος (αθλητές που έχουν μόνιμη διαμονή οποιαδήποτε πόλη της Πελοποννήσου) έχουμε  14 συμμετοχές από όλη τη περιφέρεια της Πελοποννήσου Αρκαδία-Μεσσηνία-Ηλεία-Αχαΐα δίνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μετά τον περσινό επιτυχημένο αγώνα και αφού οι αθλητές είδαν το επίπεδο της διοργάνωσης του αγώνα αλλά και τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Τρίπολης έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης δηλώνοντας παρών και στον φετινό αγώνα κάνοντας πλέον τον αγώνα θεσμό στην ελεύθερη κατάδυση αλλά και στα αθλητικά δρώμενα της Τρίπολης.

Πλέον απομένει το παράβολο πληρωμής ώστε να ξεκαθαρίσει η τελική λίστα συμμετοχής των αθλητών.

Από τη διοργάνωση μικρολεπτομέρειες πλέον απομένουν για να υποδεχτεί η Τρίπολη τους αθλητές και να γίνει ένας αγώνας που θα τον ευχαριστηθούν όλοι και με επιτυχία .

 

                                                Ο διοργανωτής

                                               Πολίτης Χρήστος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.