Ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση

Ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση

Φεβρουάριος 27, 2018 - 11:14
0 σχόλια

Κερδισμένη από την παραίτηση Αντωνοπούλου η Έφη Αχτσιόγλου

Μετά τις παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας του ζεύγους των υπουργών Αντωνοπούλου και Παπαδημητρίου, ο οποίος, μάλιστα, έκανε την τελευταία του υπουργική εμφάνιση στην Τρίπολη χθες, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου, ο Αλέξης Τσίπρας καλείται, αν όχι εντός της ημέρας, πάντως οπωσδήποτε τα επόμενα εικοσιτετράωρα, να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η παραίτηση του Κώστα Ζουράρι στα μέσα Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα, πιθανή θεωρείται η αντικατάσταση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και έχει επικριθεί σφόδρα για τον τρόπο χειρισμού του μεταναστευτικού εκ μέρους του.

Ακόμη, εκτός κυβέρνησης ίσως βρεθεί η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία έχει συγκεντρώσει επικριτικά σχόλια από υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Για την ώρα πάντως και μέχρι ο κ. Αλέξης Τσίπρας να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του, ενισχυμένη από την αιφνίδια κυβερνητική κρίση εξέρχεται η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, στην οποία άμεσα περιήλθαν οι αρμοδιότητες της κυρίας Αντωνοπούλου.

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Tripoli Apnea Competition 2018

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.