Τρίπολη: Αλλαγή ώρας της παρέλασης του Καρναβαλιού και της συναυλίας στην πλατεία Άρεως

Τρίπολη: Αλλαγή ώρας της παρέλασης του Καρναβαλιού και της συναυλίας στην πλατεία Άρεως

Μάρτιος 16, 2024 - 12:29
9 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Λόγω του φόβου της βροχόπτωσης και των προβλέψεων των μετεωρολόγων, αλλάζουν οι ώρες των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Τρίπολη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου, μας είπε ότι η συγκέντρωση για το καρναβάλι θα γίνει στις 11:15, η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει μετά το πέρας της παρέλασης.

Έτσι, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Δήμος Τρίπολης με ανακοίνωση του γνωστοποιεί το πρόγραμμα των καρναβαλιών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης 15 με 18 Μαρτίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

11:15 π.μ.. Συγκέντρωση των groups στη Λέσχη Αξιωματικών

12:00 μ Έναρξη της καρναβαλικής παρέλασης Εθνικής αντιστάσεως – εθνική Τράπεζα- Κένεντυ- πλ. Άρεως

Αμέσως μετά, η συναυλία στην πλατεία Άρεως.

Η επίσημη ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω μετεωρολογικής πρόβλεψης για βροχή στην πόλη μας, τις μεσημεριανές ώρες για την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, η καρναβαλική παρέλαση καθώς και η συναυλία στην πλατεία Άρεως, μετατίθενται δυο ώρες πριν.

‼️Οι σύλλογοι, τα σχολεία, τα καφέ, κλαμπ και όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στην παρέλαση, πρέπει να είναι 11:15 στο Πνευματικό Κέντρο επί της οδού Καλαβρύτων.

‼️Η καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:00 μ.μ. ακριβώς και θα ακολουθήσει κανονικά η συναυλία με τον Ηλία Βρεττό και το colour day festival.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


9 Σχόλια

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι στην καρναβαλική παρέλαση θα κατέβουν και οι "Τρίπολη ενωμένοι" ντυμένοι δημοτική αρχή, είναι απλά ανυπόστατες και κακεντρεχείς

Το τελευταίο σχόλιο δεν το κατάλαβα μερικοί εδώ μέσα χρειάζεστε ψυχιατρείο

17.17 Ποιού κραξίματος βρε χάνε; Επόμενο ήταν να αλλάξει η ώρα αφού εδώ κι 4 μέρες οι προβλέψεις του καιρού δείχνουν βροχή την ώρα της παρέλασης. Μη σου πω ότι και νωρίτερα που το έκαναν δώρο άδωρο είναι γιατί θα βρέχει όλη μέρα. Άκου άλλαξαν την ώρα λόγω του κραξίματος. Βλαμμένε

Το θέμα δεν είναι ότι άλλαξε ή ώρα, αλλά το ότι έπρεπε να αλλάξει η μέρα. Να γίνει σήμερα Σάββατο. Στο Άστρος ο Καμπύλης για να είναι πονηρός και μάγκας είδε ότι την Κυριακή θα βρέχει όλη μέρα και το έκανε το καρναβάλι Σάββατο

Μέσα έχετε πέσει όλοι βρε τζιμάνια. Είναι ήδη 10:00 και η βροχή είναι καταρρακτώδης.. ...Και θα βρέχει ΌΟΌΟΟΟΟΟΌΟΛΗ μέρα!!!!

22..21 τε νούμερο το καρναβάλι έχει κανονιστει 2 μήνες με συναυλια κλπ πως θα αλλάξει η μέρα ; Δεν μπορει να ειστε τόσο νούμερα. Ο Τζιούμης ηδη αυτή τη στιγμή έχει ολημμυρίσει την πόλη και εσείς γράψτε. Μάλλον πρέπει να ντυθείς πανίβλακας

11:41 Δεν έβρισα στο σχόλιό μου, απλά μια άποψη εξέφρασα, αλλά αφού το τραβάει ο οργανισμός σου το βρισίδι μπετόστοκε, ποσώς με απασχολεί και 22 μήνες να είχε κανονιστεί το καρναβάλι. Από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρός λόγος να αναβληθεί λόγω της βροχής, μπορούσε να μεταφερθεί μία μέρα νωρίτερα. Αν δηλαδή ρε ηλίθιο κατασκεύασμα έβρεχε από το πρωί καταρρακτωδώς πώς θα γινόταν η παρέλαση; Καραγκιόζη. Και πού είσαι; Μην τη βγάλεις τη στολή του καραγκιόζη που φοράς όλο το χρόνο. Σου πάει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.