Τρίπολη: 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή (pics,vid)

Τρίπολη: 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή (pics,vid)

Σεπτέμβριος 01, 2023 - 22:01
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη και στον προαύλιο χώρο του «Αποστολοπούλειου» Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης το 49ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ –Οδηγητή το βράδυ της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου.

Η νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με κεντρικό σύνθημα «Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να γενούνε τα σκοτάδια λάμψη» έδωσε τον τόνο αναφέροντας πως το φεστιβάλ αυτό που οδεύει προς τα 50 του χρόνια αποτελεί ένα πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός που αφορά τον λαό, τους νέους και τις νέες και τους κοινούς αγώνες των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν Αντώνης Κωστοδήμας μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ο Παναγιώτης Κοσκινάς Γραμματέας της ΚΝΕ Τρίπολης και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πάτρας.

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Τρίπολη περιλάμβανε ομιλία από τον Αντώνη Κωσταδήμα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης με τον Συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον Δήμο Τρίπολης Βαγγέλης Γούργαρης ο οποίος στην ομίλια ζήτησε ο λαός να δώσει ισχυρή εντολή στο ψηφοδέλτιο του για τον Δήμο μας για μια δυνατή αντιπολίτευση που θα προασπιστεί το δίκαιο όλων.

- Επίσης, το πρόγραμμα είχε Stand up comedy με τους Κωνσταντή Μπίτση , Παναγιώτη Κούδα και Δήμητρα Νικητέα

- Συναυλία με τους Κοινούς Θνητούς

- Παραδοσιακό λαϊκό γλέντι

Video: 

ArcadiaPortal.gr 49ο Φεστιβάλ - Οδηγητή στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.