Τριήμερο σεμινάριο από το ΚΠΕ Καστρίου

Τριήμερο σεμινάριο από το ΚΠΕ Καστρίου

Ιανουάριος 11, 2017 - 09:43
0 σχόλια

Το Κ.Π.Ε. Καστρίου, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (Υ.Α.), τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης, διοργανώνει επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο στο πλαίσιο του προγράμματος: «Κι αν ήσουν εσύ; - ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων με βιωματικές δραστηριότητες, τεχνικές θεάτρου και εκπαιδευτικού δράματος».

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το ΙΕΠ και πιστοποιημένο από τον Διεθνή Οργανισμό για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (IDEA).

Το Σεμινάριο  διεξάγεται δωρεάν στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2017.

Απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και σε 10 Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων, Σχολικούς Συμβούλους, εμψυχωτές νεανικών ομάδων και φοιτητές.

Προτεραιότητα έχουν τα μέλη του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, όπως επίσης οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν ανάλογα προγράμματα και δεν έχουν μεγάλη εμπειρία σε τεχνικές θεάτρου και εκπαιδευτικού δράματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και Αιτήσεις Συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΠΕ Καστρίου:  http://kpe-kastr.ark.sch.gr/site/.

Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ Καστρίου

Πηνελόπη Καζακώνη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.