Τρία τρόλεϊ πυρπόλησαν άγνωστοι στην Πατησίων (vid)

Τρία τρόλεϊ πυρπόλησαν άγνωστοι στην Πατησίων (vid)

Δεκέμβριος 20, 2016 - 09:49
1 σχόλια

Στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας κουκουλοφόροι πυρπόλησαν τρία τρόλεϊ στην οδό Πατησίων έξω από το Πολυτεχνείο. Οι δράστες βρίσκονταν στο προαύλιο του κτηρίου και ξαφνικά βγήκαν, πλησίασαν τα τρόλεϊ υποχρέωσαν τους επιβαίνοντες να κατεβούν και μετά τους έβαλαν φωτιά. Στα δύο πρώτα τρόλεϊ υπήρχαν μόνο οι οδηγοί, ενώ στο τρίτο υπήρχαν και επιβάτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ. Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα οι οποίοι έσβησαν τις φωτιές, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ έκλεισε για αρκετή ώρα η οδός Πατησίων. Τα δύο οχήματα καταστράφηκαν και ένα υπέστη σοβαρές ζημιές. Όπως έγινε γνωστό δεν κινδύνευσαν άτομα.

Σημειώνεται ότι λόγω των συχνών επεισοδίων γύρω από το Πολυτεχνείο, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν περνούν από το σημείο μετά τις 10 το βράδυ. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η διοίκηση των ΗΛΠΑΠ αποφάσισε να αλλάξουν τα δρομολόγια των τρόλεϊ προκειμένου να παρακάμπτεται η Πατησίων τις Παρασκευές και τα σαββατοκύριακα. «Έχω αγανακτήσει. Κάθε τρεις και λίγο έχουμε τα ίδια. Πλέον σκέφτομαι, ως έσχατη λύση, να φύγω από τη γειτονιά μου», είπε στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής που είδε την επίθεση.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)

Ειδήσεις: 
Video: 

Πυρπόλησαν τρία τρόλεϊ στην Πατησίων - Επεισόδια και καταστροφές στον ΗΣΑΠ στην Κηφισιά!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Oι τζιχαντιστές του "ή εμείς ή αυτοί" θυμίζουν διακριτικά τι περιμένει ολόκληρη την Αθήνα όταν αλλάξουν τα πράγματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.