Τρένο… Χαλκίδα – Παναρκαδικός 0-3

Τρένο… Χαλκίδα – Παναρκαδικός 0-3

Οκτώβριος 11, 2015 - 18:00
0 σχόλια

Τρένο ο Παναρκαδικός και στην Χαλκίδα επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 0-3 με τα τέρματα των Μηλιώτη στο 10’ και Κώτσιρα στο 42’ και το 72’ κάνοντας το 3 στα 3 παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το τριφύλλι με εξαιρετικό στήσιμο και τακτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν απόλυτα συγκεντρωμένο στις απαιτήσεις του δύσκολου αυτού αγώνα χτύπησε στην αντεπίθεση και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από μία πολύ δυνατή έδρα όπως είναι η Χαλκίδα.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς  στο σκορ με τον Μηλιώτη (10’) και  στην συνέχεια είδαν την Χαλκίδα να βγαίνει μπροστά και πιέζει όμως ο Κώτσιρας στο 42’ έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα 2 τερμάτων.

Στην επανάληψη οι πράσινοι κλήθηκαν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα και μάλιστα το κατάφεραν με εξαιρετικό τρόπο και μάλιστα έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Κώτσιρα στο 72’ και το δεύτερο προσωπικό γκολ για το τελικό 0-3.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.