Τρενάκι… το πάρκο του «σκότους» στην Τρίπολη (pics)

Τρενάκι… το πάρκο του «σκότους» στην Τρίπολη (pics)

Νοέμβριος 22, 2018 - 12:02
3 σχόλια

Μόνο ρομαντική δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την βόλτα στο σκοτεινό πάρκο που βρίσκεται στο τρενάκι.

Ο υποφωτισμός που επικρατεί στο πάρκο στο κέντρο της Τρίπολης αποδυναμώνει την όποια θέληση κάποιου να περπατήσει μέσα στο πάρκο και να απολαύσει το φθινοπωρινό τοπίο.

Δεδομένου ότι πλέον το φως της μέρας μας εγκαταλείπει νωρίς το απόγευμα, το πυκνό σκοτάδι κάνει δύσκολη την πρόσβαση στο πάρκο.

Το πέρασμα από το «τρενάκι» όταν δεν υπάρχει επάρκεια στον φωτισμό είναι δύσκολο, καθώς σε ορισμένα σημεία υπάρχουν σπασμένοι κυβόλιθοι, επικλινές έδαφος, μικρά κλαδάκια, με κίνδυνο κάποιος πεζός να σκοντάψει και στην χειρότερη περίπτωση να βρεθεί στο έδαφος.

Οι ελάχιστες λάμπες που είναι αναμμένες στην είσοδο του πάρκου δεν επαρκούν για να φωτιστεί ολόκληρο το πάρκο, αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος στο απόλυτο σκοτάδι.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει βανδαλισμοί τόσο στα παιχνίδια της παιδικής χαράς , όσα και στα λοιπά εξαρτήματα, όπως στους κάδους απορριμμάτων και στα παγκάκια.

Η εικόνα που προβάλουν τα πάρκα είναι δείγμα πολιτισμού, έτσι η εικόνα που πρέπει να προβάλουν , επιβάλλεται να είναι άριστη και σίγουρα ασφαλής για τους πολίτες που περνούν καθημερινά από το σημείο.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Γιατί δεν τα μαζεύει η αστυνομία τα καλόπαιδα που σπάνε τις λάμπες εκεί επειδή το έχουν για παιχνίδι ή προτιμούν τα σκοτάδια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.