Τράπεζες διεκδικούν από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας 890 χιλιάδες ευρώ

Τράπεζες διεκδικούν από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας 890 χιλιάδες ευρώ

Σεπτέμβριος 20, 2019 - 19:17
0 σχόλια

Για έργα της περιόδου 2006-2009

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ αναδείχθηκε ένα θέμα που «καθρεφτίζει» την πραγματικότητα των έργων όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά και σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, ένας εργολάβος, ο οποίος είχε υπογράψει σύμβαση με τον Δήμο, ενεχυρίασε δύο φορές σε τράπεζες το ποσό της εργολαβίας, και τώρα οι τράπεζες απαιτούν τα χρήματα από τον Δήμο.

Ο κ. Χονδρολέος ρώτησε σχετικά με ένα ποσό από εξώδικα, 890.000 ευρώ, που αφορά σε σύμβαση του 2006, για αγωγό δικτύων αποχέτευσης, τα οποία ζητούν τράπεζες από τον Δήμο. Ο κ. Γαρδικιώτης απάντησε ότι υπάρχουν τρία εξώδικα. «Από τα στοιχεία, προκύπτει ότι ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος. Επομένως, δεν μπορεί να διεκδικήσει χρήματα από τον Δήμο ο εργολάβος.» Τα χαρτιά, όπως είπε, είναι αρκετά παλιά και αναζητούνται. «Ο 10ος λογαριασμός, που αφορά 300.000 ευρώ, ο εργολάβος τον είχε ενεχυριάσει δύο φορές στις τράπεζες».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.