Τραγούδι και χορός στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι από το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης (pics,vid)

Τραγούδι και χορός στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι από το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 12, 2022 - 19:40
1 σχόλια

Το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης διοργάνωσε μεγάλο παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Εκδηλώσεων Country inn.

Σε ένα κατάμεστο κέντρο το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης πραγματοποίησε το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι  λίγο πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, από τη Θράκη έως την Κρήτη.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης στην ομιλία του έκανε αναφορά και στην προσφορά του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης στη διατήρηση της παράδοσής μας.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Γιάννης Παυλόπουλος: βιολί, τραγούδι
Αντώνης Καλιούρης: κλαρίνο
Κωνσταντίνα Πάτση: τραγούδι
Δημήτρης Μπάκος: γκάιντα, τσαμπούνα
Παναγιώτης Σταθάκης: λαούτο
Γιάννης Γευγελής: κρουστά
Μανώλης Μπουνταλάκης: κρητική λύρα
Βαγγέλης Μαμαλάκης: κρητικό λαούτο
Στέλιος Σαραφίδης: τραγούδι Πόντου
Γιώργος Σαραφίδης: λύρα Πόντου.

Ευγενική χορηγία: Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο όπως δημοσιεύτηκαν στο facebook από το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης, τον δήμαρχο Κώστα Τζιούμη, τον Γιάννη Σμυρνιώτη και τον Σύνδεσμο Λουτρακιωτών - Περαχωριτών.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και το ασημοζεύγαρο δίπλα - δίπλα μπας και τους πουν ότι δεν είναι μαζί τα ερωτευμένα πιτσουνάκια των εκλογών. Θέλει η ****** να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.