Του... ανταμώματος και του πανηγυριού το κάγκελο...

Του... ανταμώματος και του πανηγυριού το κάγκελο...

Αύγουστος 05, 2014 - 19:35
1 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά γεια σας! Πώς είστε; Ελπίζω να είστε καλά και να δροσίζεστε στις παραλίες γιατί ο καιρός το επιβάλλει. Ακόμα κι εγώ το φάντασμα τις βουτιές μου τις αναζητώ!

Αύγουστος λοιπόν και το καθιερωμένο πανηγύρι πλησιάζει. Ποιο πανηγύρι, αυτό της Τεγέας καλέ, που το περιμένουν όλοι πως και πως. Βέβαια εγώ μια βόλτα που πέρασα από κει δεν είδα προετοιμασίες όπως τις άλλες χρονιές. Πάει το χαλάσανε κι αυτό… Εγώ όμως θα πηγαίνω κάθε μέρα να σας φέρνω νέα και προτείνω και σε σας να πηγαίνετε γιατί 15αυγουστος χωρίς πανηγύρι Τεγέας δε γίνεται.

Τι είναι κι αυτό όμως με τα πανηγύρια βρε παιδιά; Δεν έχουν τι να κάνουν και λένε ας διοργανώσουμε ένα πανηγύρι να περάσει η ώρα. Το διοργανώνετε που το διοργανώνετε όμως ενημερώστε και τον κόσμο που δεν ξέρει… Πού να ξέρουν όλοι ότι γίνεται το κάθε πανηγύρι στο κάθε χωριό, ε;;; Διαφημίστε το και λίγο δεν κάνει κακό, γιατί αν δεν το διαφημίσετε πώς θα έρθει κόσμος, πώς θα το προβάλλουν τα μέσα;;;; Θα μυρίσουν τα νυχάκια τους;;

Αμ το άλλο με τα ανταμώματα; Πολλά ανταμώματα για ένα Σαββατοκύριακο και πώς να τα προλάβω όλα, τι είμαι νεοεκλεγείς; Όλα κι όλα από το ένα αντάμωμα στο άλλο εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω με τέτοια ζέστη. Καλά είναι τα ανταμώματα, συναντιούνται και φίλοι που έχουν χρόνια να βρεθούν αλλά εγώ δεν προλαβαίνω σας το λέω.

Στο Αρτεμίσιο όμως πρόλαβα και πήγα. Στο Αρτεμίσιο καλέ, το Κακούρι, όπως το έλεγε κι η γιαγιά μου. Πήγα είδα κόσμο αρκετό αλλά σας έχω και νέο. Νέα εποχή για το Αρτεμίσιο, αμέ! Από το Σεπτέμβρη θα γίνει το Αρτεμίσιο των 5 ηπείρων! Ναι καλέ σας λέω, θα έχουμε αναβάθμιση του χωριού να το δείτε.

Θέλω να σας πω και τα νέα για την ομάδα όμως. Πάω κι εγώ στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι παίκτες, μπράβο τους γι’ αυτό, και τι να δω;; Ο Δημητράκης παρών και πρόθυμος να βοηθήσει! Αμ οι παίκτες, που μόνο καφέ που δεν τον κέρασαν αντί να τον λιντσάρουν! Τι καφέ κόκκινο χαλί ήταν έτοιμοι να του στρώσουν! Βρε παιδιά εσείς παραπονιέστε όλο τον καιρό ότι είστε απλήρωτοι, φωνάζετε ότι αυτός ευθύνεται για την καταστροφή της ομάδας και οι «μουφα» επενδυτές που θα έφερνε και τώρα που είχατε την ευκαιρία δεν κάνατε τίποτα;;; Παρά μόνο να ακούτε τις υποσχέσεις που σας έδωσε;; Τι να πω! Μάλλον εγώ είμαι περίεργος ε;;;

Μακάρι πάντως να γίνει κάτι για την ομάδα! Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε μετά τη συνέλευση.

Και τώρα που είπα συνέλευση τι θυμήθηκα;; Τις συνεδριάσεις των συμβουλίων που ξεκινάνε πάντα στην ώρα τους…. 2 ώρες μετά! Τι να πω το δόλιο φάντασμα, που πήγα κι εγώ να παρακολουθήσω το συμβούλιο και περίμενα 2 ώρες για να ξεκινήσει! Ναι όπως σας το λέω είναι… Ευτυχώς είχε νερό να δροσιστούμε! Έφυγαν οι μισοί σύμβουλοι, γιατί άραγε;;, και ξαναγύρισαν μετά από 2 ώρες για να γίνει τελικά η συνεδρίαση. Να δω τι άλλο θα ζήσω σε αυτή τη φάντασμα-ζωή…

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην Κυριακάτικη βόλτα μου στην πόλη. Τι βόλτα δηλαδή που σκιάχτηκα το φάντασμα…. Η πόλη έμοιαζε λες και είχε πέσει βόμβα! Μόνος ήμουν, όλοι θάλασσα πήγατε;; Για μαζευτείτε σιγά σιγά γιατί θα έχουμε δήμαρχο τελικά σε λίγες μέρες. Άντε μαζευτείτε να μάθετε τα ευχάριστα που τόσο ανυπομονούμε όλο το καλοκαίρι!

Αυτά λοιπόν φίλοι μου τα νέα μου, θα τα ξαναπούμε σε λίγες μέρες. Καλή συνέχεια στις βουτιές σας και να προσέχετε τι λέτε και πού το λέτε, γιατί κυκλοφορούν πολλοί κουσκουσιάριδες εκεί έξω και θα σας προδώσουν!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΥΡΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ 'ΔΟΞΑΖΟΝΤΕ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ'.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.