Τόνσο και πάλι στο κιτρινομπλέ προσκήνιο

Τόνσο και πάλι στο κιτρινομπλέ προσκήνιο

Ιούλιος 16, 2017 - 17:11
3 σχόλια

Ο Μάρτιν Τόνσο που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο βρίσκεται στις επιλογές για την θέση του επιτελικού χαφ που ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης με τους κιτρινομπλέ να συνεχίζουν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του Αργεντινού άσου.

Τα ονόματα για την συγκεκριμένη θέση καθημερινά αυξάνονται με αυτό του Μάρτιν Τόνσο να κάνει την εμφάνιση του στο κιτρινομπλέ ρεπορτάζ καθώς σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Sport Time" ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για την περίπτωση του.

Ο Μάρτιν Τόνσο επανέρχεται στο κιτρινομπλέ μεταγραφικό "κάδρο" με την θέση του επιτελικού μέσου να αποτελεί Αργεντίνικη μονομαχία για τον εκλεκτό που θα επιλεγεί από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ο κομπλεξάρας με το "ψέμμα ψέμμα ψέμμα ψέμμα" πώς και δεν ξύπνησε ακόμα; Δεν έχει σχόλιο;

@ανωνυμος 22:18 Τουλάχιστον αποδέχεσαι ότι είσαι κομπλεξάρας. Είναι κι αυτό μια αρχή. Μην ανησυχείς. Όλα θα φτιάξουν. Αρκεί να παίρνεις τα φάρμακά σου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.