Τον βρήκε τον «παπά» ο Παυλής (vid)

Τον βρήκε τον «παπά» ο Παυλής (vid)

Μάρτιος 13, 2016 - 18:13
4 σχόλια

Όπως κάθε χρόνο, το Κακούρι πρωταγωνιστεί στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης. Το σατιρικό καρναβάλι έχει πλέον γίνει θεσμός με πολύ κόσμο να το παρακολουθεί, καθώς τα καυστικά σχόλια και η σάτιρα δεν λείπουν.

Στην καρναβαλική παρέλαση βρέθηκε και ο δήμαρχος Τρίπολης, και οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν θερμότατα, καθώς ο κ. Παυλής κατάγεται από το χωριό και γνωρίζει τους κατοίκους έναν προς έναν.
Τα πειράγματα όμως δεν έλειψαν, μέρες που είναι, με τον κ. Παυλή να πρωταγωνιστεί στα δρώμενα και τους καρναβαλιστές να παρασύρουν στον χορό τον δήμαρχο ο οποίος δεν τους χάλασε το χατίρι και χόρεψε μαζί τους.

Επίσης, ο δήμαρχος έπαιξε το γνωστό χαρτοπαίγνιο «εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς», με το κοινό να παραληρεί όταν ο κ. Παυλής κέρδισε το παιχνίδι και βρήκε τον παπά! Τα πειράγματα και τα σχόλια πήγαν… σύννεφο! 

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τον βρήκε τον «παπά» ο Παυλής


4 Σχόλια

Ο ΜΗΤΣΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ?? ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ??

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ 5 - 6 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5-6.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.