Τον τερματοφύλακα Άγγελο Μεϊμάρογλου πήρε ο Ερμής Μελιγούς

Τον τερματοφύλακα Άγγελο Μεϊμάρογλου πήρε ο Ερμής Μελιγούς

Ιανουάριος 24, 2024 - 16:28
4 σχόλια

Την δεύτερη του μεταγραφική κίνηση εντός Ιανουαρίου πραγματοποίησε ο Ερμής Μελιγούς που αφορά την θέση του τερματοφύλακα με τον Άγγελο Μειμάρογλου να είναι ο εκλεκτός για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Άγγέλος Μειμάρογλου είναι ένας τερματοφύλακας με πορεία ιδιαίτερα σημαντική στα γήπεδα της Αθήνας και του Πειραιά έχοντας αγωνιστεί σε Εθνικό, Αίαντα Σαλαμίνας, Περαμαικό, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, Δόξα Βύρωνα και Α.Ο Αθηναΐς.

Μάλιστα ο Α.Ο Αθηναΐς είναι η ομάδα με την οποία εδώ και λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε την συνεργασία του για να ακολουθήσει η συμφωνία του με τον Ερμή Μελιγούς με τον ίδιο να γίνεται για πρώτη φορά μέλος του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Μειμάρογλου πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ερμή Μελιγούς στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Βερβένων το περασμένο Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας.

Κάπως έτσι λοιπόν η ομάδα της Μελιγούς μετά την απόκτηση του Βαγγέλη Παπαδόπουλου ενίσχυσε και την θέση κάτω από τα δοκάρια με την προσθήκη του 30χρονου κίπερ Άγγελου Μειμάρογλου.

Η φωτογραφία άρθρου ανήκει στο προφίλ του Άγγελου Μειμάρογλου στο Facebook

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μεταγραφή πολύ καλή αλλά δυστυχώς πέταξε το πρωτάθλημα...τζάμπα τα λεφτά

Δικά σου πάντως δεν είναι ! Άσε αυτούς που τα βάζουν να ξέρουν ! Το καλό της ομάδας !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.