Τον πάτησε αλλά ήταν άτυχος... Αστέρας - ΠΑΟΚ 0-1

Τον πάτησε αλλά ήταν άτυχος... Αστέρας - ΠΑΟΚ 0-1

Σεπτέμβριος 19, 2021 - 22:30
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ αλλά ήταν πολύ άτυχος αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει με τον ΠΑΟΚ να δραπετεύει από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με το διπλό με σκορ 0-1.

Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μπίσεσβαρ και το μετέτρεψε σε γκολ ο Βιειρίνια στο 27' έκρινε την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης να σφυροκοπά στο δεύτερο ημίχρονο τον ΠΑΟΚ να έχει δοκάρι και μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με τον Μπαράλες και με ήρωα τον Πασχαλάκη να φεύγει με την νίκη από την αρκαδική πρωτεύουσα.

Η αναμέτρηση αφήνει πικρή γεύση στους κιτρινομπλέ αφού ήταν καλύτεροι αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αυτό και έτσι να έρχεται η πρώτη εντός έδρας ήττα στην σεζόν στο γήπεδο τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να παίνει δυνατά και μόλις στο δεύτερο λεπτό να έχει διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Μίτριτσα και Σβάμπ.  Ο Αστέρας Τρίπολης ισορρόπησε την κατάσταση και στο 14' ήταν η σειρά του να έχει την στιγμή του με το σουτ όμως του Κανελλόπουλου να φεύγεο ψηλά πάνω από την εστία του Πασχαλάκη. Οι φιλοξενούενοι όμως κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα σε πέναλτι που κέρδισε ο Μπίσεσβαρ έπειτα και από την χρήση VAR του διαιτητή Μανούχου με τον Βιειρίνια στο 27' να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1. Η τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο ημίχρονο άνηκε και πάλι για τον ΠΑΟΚ με το σουτ του Σφιντέρσκι από πλάγια να διώχνει χωρίς πρόβλημα ο Παπαδόπουλος.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Αστέρα Τρίπολης να βγαίνει με πρόθεση να πιέση τον ΠΑΟΚ έχοντας τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας με τον Κρεσπί να έχει στο 54' δυνατό σουτ το οποίο όμως πέρασε άουτ. Στο 60' ο Πασχαλάκης έδιωξε το απευθείας φάουλ του Άλβαρεζ και στο 62' ο Πασχαλάκης και πάλι με τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Μπαράλες σταμάτησε τον Αργεντινό φορ. Η αρκαδική ομάδα συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να προσπαθεί να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του ΠΑΟΚ με τον Βαλιέντε στο 85' να έχει σουτ και τον Πασχαλάκη και πάλι αυτή την φορά να μπλοκάρει την μπάλα ενώ στο 86' η ατυχία γύρισε ξανά την πλάτη στους κιτρινομπλέ οι οποίοι είχαν τρομερή ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπαράλες να σταματά στο δοκάρι με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (Γκαρθία), Άλβαρεζ (Τασουλής), Ατιένθα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (Σαντάφε), Κρεσπί, Σίτο (Γκόμεζ), Καπίγια (Μπενίτο), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιειρίνια (Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλει, Σβάμπ (Εσίτι), Κούρτιτς, Μούργκ (Ζίβκοβιτς),  Μίτριτα (Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι (Άκπομ).

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μυαλό δεν βάζετε. Σας έφαγε η υπεροψία. Όλο το καλοκαίρι κερδαγατε τους πουθεναδες και καμαρώνετε. Τώρα;Τι χαμπάρια;

Ναι ήταν άτυχος επειδή ο πιτσιρικάς έκανε την μακακία και τους έδωσε πέναλτι

Για το πέναλτι του αστέρα που έπνιξε το λαμόγιο ο διαιτητής σε ανατροπή του Μπαράλες , θα πούμε κάτι ? τί όχι ???? Ούτε VAR ούτε τίποτα , μούγκα στη στρούγκα ! Του ΠΑΟΚ όμως το έδειχναν και το ξανάδειχναν !!!!! Ούστ λαμόγια ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.