Τον Αύγουστο το 2ο Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου

Τον Αύγουστο το 2ο Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου

Ιούλιος 17, 2022 - 17:28
4 σχόλια

Για 2η χρονιά με ανανεωμένες συμμετοχές & πρόγραμμα

2nd Peloponnese Beer Festival - EXPO

30+ Ζυθοποιοί από την Πελοπόννησο και την Ελλάδα θα συμμετέχουν με περισσότερες από 350 ετικέτες.

Mια γιορτή επιχειρηματικότητας, ένα φεστιβάλ ζύθου και γεύσεων.

Εσείς γνωρίζετε τις χειροποίητες μπίρες της Ελλάδας;

Θα τις απολαύσετε 5/6/7 Αυγούστου 2022 στην Καλαμάτα!!

Ώρα Έναρξης : 19:00

 


4 Σχόλια

Και αυτό αγαπητή/οί λέγεται φεστιβάλ ποτού/φαγητού. Μετά που θα ολοκληρωθεί με το καλό μπορούμε να παίξουμε & το βρες τις διαφορές (με την πατάτα που διοργανώσατε εδώ).

02:22 Την...πατάτα όπως λες την επισκέφθηκε κόσμος από όλη την Πελοπόννησο γι' αυτό και δεν έπεφτε καρφίτσα όλες τις μέρες και είχε ατέλειωτες ουρές σε κάθε πάγκο. Άρα δεν ισχύει το υποννοούμενο ότι ήταν αποτυχημένη η εκδήλωση. Εκτός κι αν θεωρείς ότι όλος ο κόσμος που γέμισε την πλατεία και τις 3 μέρες ληταν ηλίθιος κι εσύ ο έξυπνος. Προφανώς και θα υπάρξουν αντίστοιχες εκδηλώσεις αλλού που θα είναι καλύτερες οργανωτικά ή κάποιες άλλες που θα είναι λιγότερο καλές. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές το food festival της Τρίπολης κρίνεται επιτυχημένο. Ο κόσμος το λέει

13.24 τελείωνε με το ψέμα και την προπαγάνδα. Η εκδήλωση των βρώμικων στην Άρεως άφησε στην πόλη μόνο βρώμα, αρνητική διαφήμιση και λάθος κόσμο, ελάχιστο, που ήρθε από τα γύρω τσαντήρια και τις καγκουροφωλιές της περιοχής. Είναι ντροπή του δήμου που πάτησε την μπανανόφλουδα της άσχετης και ανίκανης διοίκησης του Επιμελητηρίου. Ρώτα να μάθεις πώς τους διώχνουν σε όλη την Ελλάδα, και ρώτα τι γίνεται στη Θεσ/κη που ξεκίνησε η αρπαχτή, που δεν θέλουν ούτε να ακούνε πλέον για φεστιβάλ της βρώμας, των τράπερ, των καγκουρογαμπρών και της λίγδας παντού. Σε όλες τις πατάτες, ο Τζιούμης μέσα. Κρίμα.

Σε γενικές γραμμές έχετε να επιδείξετε τα εξής: το φεστιβάλ της πατάτας, τη μήνυση στη φόλα, τον απινιδωτή του 3λεπτου, και την άψογη φιλοξενεία στα ημεδαπά. Α και κάτι τιμητικές συνευρέσεις σε πανηγύρια. Στις Ρίζες γιατί δεν τον έστειλες? Τσίρλεν εκεί ε. Επιτυχημένοι, μπράβο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.