ΤΚ Πραστού: Το «ευχαριστώ» του Δ. Πετρή για την επανεκλογή του

ΤΚ Πραστού: Το «ευχαριστώ» του Δ. Πετρή για την επανεκλογή του

Οκτώβριος 09, 2023 - 17:19
1 σχόλια

Αγαπητοί Πραστιώτες  και  Πραστιώτισες

Ευχαριστώ  μέσα από την καρδιά μου  όλους  σας για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας, στο συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ»  με    Δήμαρχο  τον Γεώργιο  Καμπύλη και την μεγάλη νίκη που μας χαρίσατε και δεύτερον για την τιμή στο πρόσωπό μου που με αναδείξατε εκ νέου στο αξίωμα του Προέδρου της Κοινότητας Πραστού για την επόμενη πενταετία 2024 - 2028.

Συγχαίρω  τον  Εκλεγέντα  Δήμαρχο  κ.  Γεώργιο  καμπύλη για την επανεκλογή του  και  του εύχομαι  μία  εποικοδομητική για τον  τόπο μας  νέα Δημαρχιακή  Θητεία.   Ευχαριστώ και συγχαίρω επίσης όλους τους συνυποψήφιους και όλες τις συνυποψήφιες που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο  «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ»  για  την Δημοτική  Κοινότητα  Πραστού, γιατί πίστεψαν το νέο πρόγραμμά μας,  για τον Πραστό και έκαναν αυτή  την μεγάλη  προσπάθεια και τον πολύ όμορφο,  έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους. Αυτοί θα είναι και  οι βασικοί μου συνεργάτες στην νέα θητεία μου  ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πραστού 2024 – 2028. Μαζί θα πορευτούμε εκλεγέντες και  μη εκλεγέντες, δεν ήταν δυνατόν να εκλεγούμε όλοι. 
Δεσμεύομαι ότι θα είμαι καθημερινά δίπλα στον κάθε Πραστιώτη και στην κάθε Πραστιώτισα και θα δώσω μάχη, μαζί με τους  Συμβούλους της  Κοινότητάς μας, για έναν καλύτερο  Πραστό, αντάξιο της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής και της πολιτιστικής του κληρονομιάς.

Την  εμπιστοσύνη και την στήριξή σας την εκλαμβάνω ως βαρύτατη ευθύνη και σας διαβεβαιώνω ότι θα αγωνιστώ με όλα τα χαρίσματα, τις γνώσεις μου και την πείρα μου  για να ανταποκριθώ επάξια στις προσδοκίες σας και στα καθήκοντά μου με μόνο σκοπό την πρόοδο του Πραστού και την συνέχιση της βελτίωσης της  κατάστασής του.
Με την παρούσα ανακοίνωσή μου, στέλνω σε όλους σας ανοικτή πρόσκληση,   να εργαστούμε όλοι μαζί αρμονικά και ενωμένοι για τον Πραστό μας. Δεν υπάρχουν για μένα νικητές και ηττημένοι Πραστιώτες. Δεν περισσεύει κανείς στο χωριό μας.  

Ο ΠΡΑΣΤΟΣ έχει πολλά χαρίσματα από την φύση, διαθέτει διαχρονική ιστορική διαδρομή, τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, αμφιθεατρική ομορφιά,  τα οποία θα σεβαστώ στο ακέραιο και θα προσπαθήσω,  μαζί με τους Συμβούλους της Κοινότητάς μας, να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας για να του προσφέρουμε αυτά που του αξίζουν. 
Καλή συνέχεια στον νέο Αγώνα μας, για τον όμορφο και ιστορικό Πραστό μας. 

ΜΕ   ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΠΕΤΡΗΣ 
Ο  ΕΚΛΕΓΕΙΣ  ΕΚ  ΝΕΟΥ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ   ΠΡΑΣΤΟΥ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.