Τίτλοι τέλους για Παναγούλια και Παναρκαδικό

Τίτλοι τέλους για Παναγούλια και Παναρκαδικό

Ιούλιος 06, 2023 - 12:14
15 σχόλια

Ο Τάκης Παναγούλιας δεν θα συνεχίσει στο τεχνικό επιτελείο του Παναρκαδικού με τον ίδιο με δήλωση του στο ArcadiaPortal.gr να διαχωρίζει την θέση του ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση θέτοντας ως πρωταρχική του προτεραιότητα την διαφύλαξη της προσωπικότητας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Παναγούλιας

«Κάποια πράγματα έχουν τα όρια τους και όταν σέβεσαι τον εαυτό σου οφείλεις να βάζεις τις κόκκινες γραμμές σου σε ότι είναι αντίθετα με τα πιστεύω σου. Αυτό έχω μάθει να κάνω στην ζωή και έτσι πορεύομαι και πάνω σε αυτό εξαρτάται και το τέλος της συνεργασίας μου με τον Παναρκαδικό.

Όχι, δεν θα συνεχίσω στο τεχνικό επιτελείο του Παναρκαδικού και οι λόγοι της αποχώρησης μου έχουν να κάνουν με τους δικούς μου κανόνες αξιοπρέπειας καθώς δεν επιτρέπω μετέωρα πράγματα που θα με καθιστούν στο… «περίμενε» παίζοντας κάποιοι παιχνίδια ίντριγκας με το όνομα μου.

Άλλωστε και ξέρουν και έχουν γνώση της κατάστασης για όσα λέχθηκαν και ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό και δη τις τελευταίες μέρες. Επί της ουσίας δεν είναι δική μου απόφαση αλλά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γεγονότος.

Ο σεβασμός μου στον Παναρκαδικό ήταν και είναι δεδομένος και το έχω αποδείξει είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας στο πλευρό του Θανάση Στάικου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Εύχομαι στον Σπύρο Λαγό καλή επιτυχία και ο Παναρκαδικός να επιστρέψει εκεί που πραγματικά αξίζει».

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Αυτό λέγεται αξιοπρέπεια κύριοι...για να προλάβω τους καλοθελητες το λέω!!!!ο άνθρωπος έχει αξιοπρέπεια..βέβαια δεν περιμέναμε αυτό για να το καταλάβουμε αλλά για άλλη μία φορά δείχνει πόσο ΚΥΡΙΟΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ είναι!!!!καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!!

Με το που ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό για υποψήφιο Δημοτικός Σύμβουλος τον φάγανε δεν ήξερε δεν ρωτάγε!!!! Κρίμα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου του ποδοσφαίρου

Είσαι λίγος για τον Παναρκαδικο χαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχααχα Ας σοβαρευτούμε λιγακι

Ρε παιδιά αφού έχει αποδειχθεί ότι ορισμένοι τύποι σαν τον Ηλία κτλ δεν έχουν γνώση της ποδοσφαιρικής ιστορίας κάθε τόπου η ομάδας. Ήταν δεδομένο όπως δεν σεβάστηκε Στάικο Καδά Αποστολόπουλο κτλ δεν θα σεβόταν και τον Παναγούλια. Ο Παναρκαδικός μικραίνει χρόνο με τον χρόνο και γι'αυτό δεν φταίει κανένας παίκτης η προπονητής που είναι εκεί . Ποιος μένει άραγε να φταίει?

Έχετε κάνει όλους να σας σιχαθουν με την συμπεριφορά σας.Και λίγα είπε με βάση αυτά που έχουν γίνει, προφανώς θα πρέπει να του πείτε και ένα ευχαριστώ που δεν σας ξέπλυνε αλλά δεν ήθελε ο άνθρωπος να κάνει περισσότερο κακό στην ομάδα.

Εσύ φίλε που γελάς και μιλάς για λίγους, προφανώς δεν το έχεις κλωτσήσει το τόπι ποτέ και ανακάλυψες το ποδόσφαιρο πριν λίγα χρόνια.

Ρε αυτοί εκεί μέσα δεν σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό!!!!τον γουλη θα σεβονταν???απορώ ρε γουλη πως πήγες να μπλέξεις εκεί..δεν σου ταιριάζει ούτε σου αξίζει!!!!έχουν το πιστό σκυλί το προπονηταρα και κάνει ότι του λένε.και μετά περιμένουμε να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο με αυτούς τους τύπους..α ρε Αρκαδία κακομοιρη...

Αφού ήταν λίγος γιατί του κάνατε πρόταση.Πατε καλά ρε εκεί πέρα.... Δυστυχώς στην Τρίπολη πάσχουμε από παράγοντες, διότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και όταν θέλουν να τσαλαπατουν προσωπικότητες χωρίς κόστος προσωπικό τους αλλά μαυριζοντας την εικόνα του σωματείου που αυτό στο τέλος είναι χαμένο.

Θα κάτσει με λαγό και τα κατσουλια όλα εκεί μέσα ρεεεεεε ξυπνατεεεεε ποιο ποδοσφαίρο ποιος Παναρκαδικος τελειώσατε για ποια ιστορία λέτε ακόμα δεν σας ξέρουν μετά την συραγγα

Τυχαιο ??? Βγαζει ανακοινωση με αιχμες ο τερματοφυλακας ( αποζωρησε απο την ομαδα)τωρα ο Τακης!! . Πρεπει καποιοι να σοβαρευτουν η να φυγουν.

Παιδί διαμάντι ο Τάκης!Ντροπη σε αυτούς που παριστάνουν τους χορηγούς και σπάνε πλάκα στα καφενεία και τις ταβέρνες με την αξιοπρέπεια κάποιων ανθρώπων!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.