Της κάλπης τα γεννητούρια και τα μαλλιοτραβήγματα...

Της κάλπης τα γεννητούρια και τα μαλλιοτραβήγματα...

Σεπτέμβριος 18, 2015 - 10:54
0 σχόλια

Φιλαράκια μου, γεια σας και χαρά σας! Το φθινόπωρο μπαίνει σιγά-σιγά κι οι πολυαγαπημένες μας πια εκλογές έφτασαν!

Κυριακή κοντή γιορτή, που λένε και στο φαντασματοχώρι μου! Τελικά τα... μπλε «δίδυμα» θα βγουν στην Αρκαδία ή τσάμπα οι χαρές και τα πανηγύρια τόσες μέρες;; Αυτά τα μπλε παιδιά το ‘χουν σίγουρο, αφού ήδη κερνάνε για τα «δίδυμα» γεννητούρια...

Πάντως, παιδιά, αν έχετε χαρές την Κυριακή μην… διασπαστείτε, καθήστε μαζί ο ένας δίπλα στον άλλον, ενωμένοι σαν μια γροθιά, όχι όπως τις προάλλες… 
Όλοι οι υποψήφιοι μαζί κι ο Αντρίκος χώρια…

Αλλού πάντως έχουν κηδεία, τα έχουν βάψει ήδη μαύρα και απλώς ελπίζουν σε ένα… θαύμα!
Υπομονή, παιδιά, την Κυριακή θα ξέρουμε αν θα έχουμε «γεννητούρια» ή κηδείες!

Πάντως εγώ το χάρηκα πολύ με την οικογένεια που βρέθηκε σε όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις! Παντού μπροστά, το μπλοκάκι τους έλειπε μόνον για να κρατάνε σημειώσεις, αλλά έτσι είναι, να είναι καλυμμένοι όποιος κι αν κυβερνήσει!

Γιορτή ντομάτας έχει στην Κανδήλα και το χωριό έχει διχαστεί! Λέτε να πέσουν… ντομάτες μιας και θα τις έχουν εύκαιρες;;;

Ήθελαν δεν ήθελαν, μαλλιά κουβάρια έγιναν πάλι για την περιβόητη κανονιστική που τελικά… κανονίστηκε! Ναι, όπως σας τα λέω, τι κι αν φώναξαν, τι κι αν τσακώθηκαν, τι κι αν ξεκατινιάστηκαν (να το πω), η κανονιστική υπάρχει και νόμιμα πια!

Τελικά, όμως, ποιος είναι αυτός ο σύμβουλος που δεν έχει αφήσει πενηνταράκι στην πόλη και ωρύεται για την τάξη και τη νομιμότητα, θα μας πει κανένας; Περνούσαν τα φαντασματάκια έξω από τη συνεδρίαση και άκουσαν πράματα και θάματα! Μέχρι και η Αστυνομία λέει κλήθηκε για… κάλυψη, αλλά μάλλον δε χρειάστηκε!

Κι αυτός ο Μήτσος το ‘χει χάσει λίγο με τους δικούς του, μου φαίνεται. Άλλοι τον «αμολάνε», άλλοι τον σαμποτάρουν κι άλλοι απλώς είναι στον κόσμο τους χωρίς άποψη και γνώση, μόνο ανοιγοκλείνουν το στόμα τους!

Πάντως, είχε δίκιο ο φίλος που είπε για την παράσταση της 5ετούς θητείας, αφού σε κάθε μάζωξη, είτε είναι συμβούλιο είτε οτιδήποτε άλλο, είναι σαν να δίνουν παράσταση κωμικοτραγική ή ακόμα και σατιρική!
Αλλά κι ο Μήτσος μας έχει μπερδέψει με τις εμφανίσεις του, αλλού που τον περιμένουν δεν εμφανίζεται κι εκεί που δεν τον περιμένουν τσουπ! σκάει μύτη. Φαίνεται ότι έβαλε το κουμπαριό πάνω από την χρόνια φιλία...

Και τώρα που είπα φιλία και θυμήθηκα αυτή την όμορφη και… συντροφική λέξη, ήρθαν στο μυαλό μου τα συντρόφια. Αυτά που αγωνίζονταν μαζί στην Αρκαδία κατά των μνημονίων και τώρα έχουν βγάλει τα μαχαίρια. Σιγά-σιγά, παιδιά, μην σκοτώνεστε, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι σύντροφοι θα είστε!

Ο δε Γιαννάκης, τι να πω, από post στο φατσοβιβλίο ξέρει, από κοντά όμως του δένεται η γλώσσα...

ΥΓ: Συγχαρητήρια στον άγρυπνο φρουρό του παλιού δημαρχείου που δεν το αφήνει λεπτό σωρίς φύλαξη, ακόμα και τα βράδια μπορεί να τον βρείτε εκεί. Εύγε!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.