Σε χωριά της Γορτυνίας βρέθηκε ο Κώστας Βλάσης (pics)

Σε χωριά της Γορτυνίας βρέθηκε ο Κώστας Βλάσης (pics)

Σεπτέμβριος 18, 2015 - 10:44
1 σχόλια

Χωριά του Δήμου Γορτυνίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 ο Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ, στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας του με τους συμπατριώτες του Αρκάδες. Νωρίς το πρωί ξεκίνησε από το πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας του Ράφτη κι ύστερα συνομίλησε με τους συμπατριώτες του στα καφενεία. Στο Παλούμπα, στα Λουτρά Ηραίας, στη Λιοδώρα, στην Καπελίτσα, στην Τριποταμιά, στο Δωδεκάμετρο συναντήθηκε με τους κατοίκους, άκουσε τις απόψεις και τα προβλήματά τους, διατύπωσε τις δικές του θέσεις.  Άκουσε με σεβασμό και τον άκουσαν με προσοχή άνθρωποι που ζουν μέσα σε τεράστια προβλήματα, προβλήματα που προϋπήρχαν αλλά η οικονομική κρίση τα κορύφωσε.

Το απόγευμα βρέθηκε στο Βιδιάκι, στο Καρδαρίτσι, στο Βελημάχι, στην Κοντοβάζαινα, στο Βούτσι και η περιοδεία έκλεισε με όμορφες στιγμές στα Τρόπαια όπου συναντήθηκε με πολλούς και καλούς φίλους.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.