Τηλεφώνημα για βόμβα στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης

Φεβρουάριος 20, 2018 - 11:57
1 σχόλια

Αναστάτωση επικρατεί στο κέντρο της Τρίπολης αφού άγνωστος τηλεφώνησε και προειδοποίησε για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Αστυνομία και πυροτεχνουργοί. Ο χώρος εκκενώθηκε και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του μηχανισμού.

Σημειωτέον ότι ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00 η επίσημη εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για την υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA, παρουσία του αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα κ. Phillipe Leclerc. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Δήμου Τρίπολης, λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη υπογραφή σύμβασης, το γραφείο τύπου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο αναφέρθηκε:

Δεν θα γίνει καμία υπογραφή για τους πρόσφυγες γιατί έχει τοποθετηθεί βόμβα στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης από την οργάνωση "Κρυπτεία".

Περίπου στις 13:00, ο χώρος ερευνήθηκε από εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ η υπογραφή της συμφωνίας πραγματοποιείται στο νέο δημαρχείο της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.