Τι θα πεις στον μπαμπά και στη μαμά να ψηφίσουν, πουλάκι μου;

Τι θα πεις στον μπαμπά και στη μαμά να ψηφίσουν, πουλάκι μου;

Μάρτιος 02, 2019 - 18:02
2 σχόλια

Πληροφορίες λένε ότι περίπου 40 μαθητές Δημοτικού ύστερα από επίσκεψή τους στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα γύρισαν στα σπίτια τους, κάθισαν κάτω τους γονείς τους και τους έκαναν κήρυγμα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό. Αν τα έβλεπε καθοδηγητής της ΚΝΕ, θα πήγαινε να τους ζητήσει να του κάνουν επιμορφωτικό σεμινάριο, σου λέει.

Διότι την προηγούμενη εβδομάδα, έλαχε σε αυτά τα 40 δύσμοιρα παιδάκια να επισκεφθούν τη Βουλή, να παρακολουθήσουν συνεδρίαση και να τους απευθύνει λόγο ο υφυπουργός Εργασίας κ. Πετρόπουλος, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, περιέγραψε τις προ ΣΥΡΙΖΑ εποχές -που τα παιδάκια δεν θυμούνται- σαν τον λιμό του 1942 στην Αθήνα.

Ο κ. Πετρόπουλος είπε:

«Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει».

Και συνέχισε, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα από τα χρόνια 2010, 2011 μέχρι και το 2014 αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%».

«Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παρελθόν. Διότι ο κατώτατος μισθός στην περίοδο 2010-2014 μειώθηκε κατά 22% για τους άνω των είκοσι πέντε και κατά 32% για τους κάτω των είκοσι πέντε και γενικά υπήρξε μία μείωση της κατά κεφαλήν δαπάνης κοινωνικής προστασίας κατά 18% μεταξύ 2010- 2014».

Ο Πετρόπουλος τα είπε αυτά. Ο ίδιος που κατάργησε το ΕΚΑΣ και μείωσε τις συντάξεις.

Τα παιδάκια από εδώ και πέρα θα τρώνε όλο τους το φαΐ τα μεσημέρια.

Και ένα μπράβο στον κ. υφυπουργό που, τουλάχιστον αυτή τη φορά, είπε παραμύθια σε παιδιά.

Διότι συνήθως οι πολιτικοί λένε παραμύθια στους ψηφοφόρους.


2 Σχόλια

Σήμερα από τη ζούγκλα του ο κίτρινος τύπος "Σωκράτης Τριανταφυλλόπουλος" είχε αντισύριζα παραγγελιά.

Άν τα βλέπετε παραμύθια αυτά που είπε ο Πετρόπουλος, τότε εσείς ζείτε σε παραμύθι και μάλιστα κακόγουστο. Και το χειρότερο, χρησιμοποιείτε τα παιδιά για την προπαγάνδα σας, εύγε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.