Τι θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο; Το Arcadia Portal σας προτείνει

Τι θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο; Το Arcadia Portal σας προτείνει

Μάρτιος 20, 2015 - 14:30
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή εδώ και 2 χρόνια  σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Διεθνές Σεμινάριο Aikido στην Αρκαδία με προσκεκλημένους 35 Νορβηγούς

Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Τροπαιατών

Επετειακή εκδήλωση στην Ηραία

Ενημέρωση στην Τρίπολη για την ανακύκλωση

Μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από το 1821 στην Τρίπολη

Κινηματογράφος

AMORE MIO

Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι μεταξύ των φύλων – είναι σέξι, σαφώς ακήρυχτος αλλά και συναρπαστικός, πόλεμος χωρίς κανόνες και όρια! Λαβωμένες καρδιές, φτερά τσακισμένα, όνειρα ανεκπλήρωτα, παράπλευρες απώλειες και απρόβλεπτα ξεκαρδιστικές εξελίξεις…Τέσσερις ερωτικές, πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ στην θεότρελη κωμωδία καταστάσεων. Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μοιράζουν άφθονο γέλιο! (Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του CineVille ΕΔΩ)

Διασκέδαση

-Απολαύστε τον καφέ σας και τη μπύρα σας στο Odyssey beer and more ( ΕΔΩ )

-Επισκεφθείτε το Χιονοφρομικό Κέντρο Μαινάλου

-Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Olive Green. (Δείτε ΕΔΩ)

DVD

Ο κύκλος των αναμνήσεων

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο βετεράνος αξιωματικός Έρικ Λόμαξ γνωρίζει και παντρεύεται τη νοσοκόμα Πάτι. Μόνο που τα τραύματα που έχει κληρονομήσει ο Σκωτσέζος από την αιχμαλωσία του κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δημιουργούν συνεχείς εντάσεις στο ζευγάρι.
Η Πάτι θα προσεγγίσει τον Φίνλεϊ, φίλο και πρώην συμπολεμιστή του Έρικ, για να μάθει τι ακριβώς συνέβη στον σύζυγό της. Αυτός της εξιστορεί ότι ο Έρικ Λόμαξ ήταν ένας από τους χιλιάδες αιχμαλώτους πολέμου που αναγκάστηκαν να εργαστούν για την κατασκευή του σιδηρόδρομου που θα ένωνε την Ταϊλάνδη με τη Βιρμανία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τα βασανιστήρια που πέρασε ήταν απερίγραπτα.
Η αποκάλυψη ότι ο βασανιστής Ιάπωνας που στοίχειωνε το σύζυγό της είναι ακόμη ζωντανός, θα τη φέρει μπροστά σε σοβαρά ηθικά διλήμματα.

Αθλητισμός

Σάββατο 21 Μαρτίου

Α2 Ανδρών

-Αρκαδικός-Καβάλα

Α’ Αρκαδίας

-Λεωνίδιο-Βρασιές

-Ηρακλής Βερβένων-Τεγέα

-Φαλαισία-Ορχομενός Λεβιδίου

Β' Αρκαδίας 1ος όμιλος

-Κανδήλα-Πανιώνιος

-Κάψια-Ελπίδα

-Άρης Τρίπολης-Μαντινειακός

Κυριακή 22 Μαρτίου

Super League

-Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης

Α' Αρκαδίας

-Νικηταράς Δολιανών-Δόξα Μεγαλόπολης

-Κορακοβούνι-Πανθυρεατικός

-ΑΕΚ Τρίπολης-Απόλλων Τυρού

Β' Αρκαδίας 1ος όμιλος

-Μέγας Αλέξανδρος-Αναγέννηση

-Νεστάνη-Δημητσάνα

Τέλος, μην ξεχνάτε όλη την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου «Στα γήπεδα της Αρκαδίας» όπου το ArcadiaPortal θα την μεταδίδει «Λεπτό προς Λεπτό». (Περισσότερα ΕΔΩ)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.